Android Police, Google Pixel XL 2’nin yeni görüntülerini yayınladı

Date:

Google Pixel XL 2’nin tasarımı rakiplerine meydan okuyacak

Android Police, LG tarafından yaklaşık üç ay sonra tanıtıma çıkarılacak Google Pixel XL 2’ye ait yeni görüntüleri ortaya çıkardı. Akıllı telefon teknik özellikleri ve tasarımı ile aynı dönemde piyasaya çıkacak olan Galaxy Note 8 ve iPhone 8 gibi akıllı telefonlara adeta meydan okur cinsten. Ortaya çıkan görüntülere ilk baktığınız zaman akıllı telefonun mevcut LG G6’ya olan benzerliği gözünüze çarpacaktır. Ancak, dikkate alınması gereken birçok fark bulunuyor. Gelin, üç ay sonra LG tarafından tanıtıma çıkarılacak olan Google Pixel XL 2’nin görüntülerinden elde ettiğimiz sonuçlara birlikte göz atalım.

Google Pixel XL 2’nin tasarımı rakiplerine meydan okuyacak

Google Pixel XL 2’de, 2:1 en-boy oranı tercih edilmiş. Akıllı telefon, kenarlardan sıkılarak türlü işlevleri yerine getirme özelliğini kullanıcılarına sunacak. Cihazın ekranı, 6.0 inç’lik bir AMOLED ekran ile piyasaya çıkacak. Görüntülerden çıkardığımız sonuca göre, telefonun camları kavisli ancak bu kavisli bir ekran değil. Google Pixel XL 2’de de, çerçeveler oldukça daraltılmış. Zaten bu yıl piyasaya çıkmış olan çoğu Android cihazlarında çerçeveler daraltmıştı. Cihazda, bir kulaklık girişinin olup olmadığını göremiyoruz. O yüzden, bu konuda kesin bir şey söylemek zor. Ama, muhtemelen kulaklık girişi olacaktır.

[irp posts=”20918″ name=”Ubuntu, artık Windows Store’dan indirilebilir hale geldi”]

Görüntülerden elde ettiğimiz diğer özelliklerden biri de parmak izi okuyucu sensörü. Google Pixel XL 2’nin arka paneli tamamen metalden oluşturulmuş. Metalden oluşturulmuş bu arka panele de bir parmak izi okuyucu sensörü yerleştirilmiş. Akıllı telefonun arka panelinin tamamen metalden oluşması, cihazın oldukça sağlam ve güçlü olarak ortaya çıkıp, kullanıcılarını memnun edecek gibi görünüyor. Ayrıca, akıllı telefon HTC U11’in Edge Sense’e benzer bir sıkıştırma işlevine sahip olması, telefonu Google Asistan’a yardımcı olacağı anlamına geliyor. Telefonun kamera özelliklerini merak ediyorsunuz ancak görüntülerden sadece elde ettiğimiz sonuç Pixel modeline göre büyük bir kameraya sahip olacak gibi duruyor. Android Police, bu görüntülerin nihai tasarım olmadığını ve bazı şeylerin şimdi ve bu yıl ki çıkış tarihi arasından değişebileceğini belirtti.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...