Netflix, Stranger Things’in 2.sezonunun başlangıç tarihini açıkladı

Date:

Stranger Things’in 2. Sezonunun tarihi resmi olarak duyuruldu

Netflix, ülkemize geldiği günden beri yayınladığı diziler ile herkesin beğenisini toplamıştır. Oldukça kaliteli işler çıkaran platform, bildiğiniz üzere, 1997 yılında ABD’de DVD kiralama servisi olarak kurulmuş bir şirkettir. Bu günlere kadar gelebileceğini ve bu kadar büyük bir platform olabileceğini tahmin edebiliyor muydu acaba? Zamanla Netflix, büyüyerek tam 130 ülkeye daha servis sağlamaya başlamış ve dünyanın en büyük dijital içerik sağlayıcısı olma yolunda güçlü adımlar ile ilerlemeye devam etmektedir.

Netflix, ülkemiz de aktif olarak hizmet vermeye başladı fakat daha yeni yeni kendini Türkçe altyazı ve dublaj konularında geliştirmeye başladı. Öte yandan, Netflix birçok platformda da seyredilebiliyor. Bunlar arasında Windows Phone, Android ve iOS uygulamalarının yanı sıra, akıllı televizyonlar, PS4, tabletler, Pc’ler, Apple tv hatta ve hatta Bluray oynatıcılarının bile üzerinde Netflix uygulaması yer alıyor. Bu kısa Netflix açıklamamızın ardından gelelim haberimizin ana temasına. Netflix, Stranger Things için bir poster ve kısa fragman yayınladı. Ardından da dizinin 2.sezonunun başlangıç tarihini açıkladı.

Stranger Things’in 2. Sezonunun tarihi resmi olarak duyuruldu

Birazcık sizlere dizinin konusundan bahsetmek istiyorum. Belki siz de 1.sezonunu hemen izleyip, 2 sezona yetişmek istersiniz. Öncelikle dizinin yönetmen koltuğunda Matt Duffer ve Ross Duffer oturuyor. Dizide yer alan küçük çocuğun kayboluş hikayesi anlatılıyor. Bu çocuğun kaybolmasından sonra olaylar başlıyor. Bu gizemli kayboluşun ardından çocuğun ailesi birkaç kasaba komşusu ve polis aramaya koyuluyor. Fakat, çocuğu bulmakta, hiçbir iz bulamadıkları için güçlük çekiyorlar. Olay gizliliğini korurken birden çıka gelen gizemli çocuk, olayların daha da karmaşık bir hale gelmesine sebep oluyor. Hikayede, korku, gerilim ve gizem hakim. İzlemenizi tavsiye ederim.

[irp posts=”20943″ name=”Android Police, Google Pixel XL 2’nin yeni görüntülerini yayınladı”]

Gelelim, dizinin 2.sezonunun başlangıç tarihine ve daha sonra da sizi Netflix tarafından yayınlanan fragman ile baş başa bırakacağım. Netflix, Stranger Things için 2. Sezon başlangıç tarihini 27 Ekim olarak belirledi. Dizinin 2.sezonu da bu kaybolan çocuğun başından geçen sıra dışı, korkutucu ve gizemli olaylar anlatılacak. Dizinin senaristinin yaptığı açıklamaya göre, 2. Sezonda bizleri bir kaos ortamı bekliyormuş. Dizinin 1.sezonunu Netflix’ten 2-3 TL civarında bir ücret ödeyerek izleyebilirsiniz. 27 Ekim’e kadar vaktiniz var. Şimdi, lafı çok uzatmadan sizleri Netflix’in Stranger Things 2 için paylaştığı fragman ile baş başa bırakıyorum. Aşağıda bulunan linkten fragmana ulaşabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...