Apple AirPods 2, Ses Maskeleme özelliği ile geliyor!

Date:

Apple AirPods 2 piyasaya çıkmaya hazırlanıyor

Yeni ortaya çıkan bir Apple patent dosyası, teknoloji devinin AirPods 2 kulaklığı ile, gürültüye neden olan kulakiçi kulaklıklarda ortaya çıkan garip echo efekti sorununu çözmeye geliyor. Artık, Apple’ın piyasaya çıkaracağı AirPods 2 kulaklıklar ile dinlediğiniz şarkıdan daha çok keyif alabileceksiniz. Apple, zaten kablosuz kulaklıkları arasında pek çok kullanıcı kitlesine sahip olan AirPods’lar ile birçok markayı arkasında bırakmayı başaran bir marka olmuştur. Şimdi, gelin bu harika kulaklığın patent dosyası ile ortaya çıkmış olan özelliklerine bir göz atalım.

Apple AirPods 2 piyasaya çıkmaya hazırlanıyor

Apple’ın patent dosyası ile ortaya çıkmış AirPods 2 kulaklığının özelliklerinden biri herkes tarafından oldukça ilgi çekti. Nedir bu özellik? AirPods deneyimini çok iyi bir noktaya taşıyacak olan yeni özelliğin adı Ses maskeleme. Bu ortaya çıkan yeni özellik Ses Maskeleme, bir kişinin bulunduğu çevredeki sesi olabildiğince engellemeye çalışarak müzik deneyimini iyileştirmeye çabalıyor. Fakat, bunu büyük ve önemli bir fark ile ortaya koyuyor. Yeni piyasaya çıkacak olan AirPods 2’de yer alacak olan yeni bir yonga ile kişinin dinlediği müziğe göre, çevredeki sesler engellenebilecek ya da bir diğer işlem ile geçisi sağlanabilecek.

Apple AirPods 2 piyasaya çıkmaya hazırlanıyor

[irp posts=”21532″ name=”Call of Duty WW2 Nazi Zombi için sonunda resmi fragman yayınlandı”]

Apple’ın patent dosyasından ortaya çıkan Ses Maskeleme özelliği ile doğa sesleri odaklı dinlendirici bir müzik dinlerken, yani kuş sesleri gibi, müzik deneyimini iyileştirmeye yardımcı olacak seslerin geçişine izin veriliyor ve diğer sesleri tamamen kulağınıza ulaşmayı engelliyor. Böylelikle sizler de, dinlediğiniz müziği en üst kalitede dinlemiş olacaksınız. Dijital anlamda işlenmiş ortam sesinin kulağınızda daha doğal hissetmenizi sağlayacak.

Şu an için Apple’ın AirPods 2 kulaklığının başka bir özelliği için herhangi bir bilgi açıklanmadı. Ancak, önümüzdeki günlerde kulaklığın başka hangi özelliklere sahip olacağına dair sızıntılar ortaya çıkacaktır. Ve, tabi ki de, kulaklığın fiyatı da belli olacaktır. Piyasada satışı bulunan Apple Airpods kulaklıkların fiyatı ortalama 794,90 TL civarında. Oldukça pahalı bir kulaklık ama müzik dinlemeyi sevenler için eşsiz bir tat sunan bir kulaklık. AirPods 2 kulaklığın ortaya çıkan özelliği Ses Maskeleme ise eşi benzeri bulunmayan bir müzik dinleme keyfini sizlere sunacak. Sizce de harika bir kulaklık değil mi?

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...