Apple’dan kırmızı renk iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

Date:

AIDS kampanya rengi

Apple, iPhone ve iPad’lere yönelik olarak hazırlanan yeni bir video düzenleme uygulaması lansmanının ortasında yeni bir özel sürüm kırmızı iPhone 7 ’yi sessiz sedasız araya sıkıştırdı. (Bugün erken saatlerde Apple’ın online mağazasının çöktüğüne dair söylentilere rağmen). Şimdiye değin sunulan düz metalik ve siyah renklere eklenen hoş renklerle ortaya çıkan kımızı alüminyum iPhone 7 ve 7 Plus dünya çapında kullanıma sunulacak.

[irp posts=”8616″ name=”iPad Pro 2 ve kırmızı iPhone 7 mi geliyor?”]

Bu, Apple’ın ilk kırmızı renkli cihazı değil (o şeref kırmızı renk iPod’a ait) zira firma son on yıldır AIDS bağışlarına katkı sağlamak üzere RED ürününü satışa sunuyor. Söylenenlere göre firma, toplam bağışlara 130 milyon dolarlık bir katkıda bulunmuş. Yine de kırmızı bir iPhone, kablosuz kulaklık ya da iPhone batarya kutusundan daha yerinde bir katkı olmuş.

Yeni telefonlar yeni bir iPad ve aynı zamanda gök mavisi, kamelya ve çakıl renklerindeki silikon telefon kılıflarıyla birlikte satışa çıkmış olacak. Aynı zamanda boz kahverengi, safir ve dut rengi yeni deri kılıflar da 35$ fiyatla satılacak. Özel sürüm iPhone’lar (128GB ya da 256GB hafıza ile) 24 Mart Cuma gününden itibaren mağazalarda ve online olarak 749$’dan başlayan fiyatlarla satılacaklar.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...