Google Maps’in son özelliği park yerinizi hatırlatıyor

Date:

‘Google Now’ daha önce park yeri konumlarının takibi ile ilgili geliştirmeler yapmıştı fakat herhangi bir tutarlılık derecesi yoktu. Android Google Maps uygulamasının son versiyonu, kendiniz için bir park yeri belirlemenizi sağlayan bu yeni özelliğiyle eski özelliğin tutarsızlığını gideriyor. Bu, Now’ın daha önce kullandığı ‘Kara Büyü’ yöntemiyle çalışan teknikle kıyaslandığında çok daha güçlü bir özellik olarak öne çıkıyor.

[irp posts=”5169″ name=”Google Haritalar’da park yeri seçenekleri”]

Park yaptıktan sonra uygulamayı açıyorsunuz, mavi renkli konum noktasına tıklıyorsunuz ve artık gidebilirsiniz. Aynı yere notlar ekleyebilir ( park yeri rampalarında konumu not düşmek için yardımcı bir özellik) ve hatta resim çekerek hangi mavi renkli Toyota Camry’nin sizinki olduğunun hatırlatmasını yaptırabiliyorsunuz. Bunlara ek olarak bir zamanlayıcı ekleyebiliyor ve böylece park süresinin ne zaman biteceğini bilebiliyorsunuz. Bütün bu bilgiler bildirimler ve alarmlar olarak da alınabiliyor.

Android Police’in vurguladığı gibi, bu özellik aynı anda bir araba için kullanılabiliyor. Çok büyük iş görmeyebilir fakat evdeki arabanızın ve  tatilde iken bir başka şehirde bulunan kiralık arabanın takibini yapabilirsiniz.

AP aynı zamanda bazı Android Auto kullanıcılarının yeni bir varış ekranı da görebileceklerini belirtiyor. Ve son olarak karayolu üzerinde yollarını bulmak için Maps kullananlar da havadurumu bildirimleri alabilirler.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...