Artık İphone çağrılarını kaydetme şansınız var!

Date:

Artık İphone çağrılarını kaydetme şansınız var!

Yeni tasarlanan cihaz sayesinde İphone artık İphone çağrılarını kaydedebileceksiniz.

İphone telefonlarda yazılımı gereği telefon görüşmelerinizi kaydetmek her zaman zor olmuştur. Ya paralı uygulama ile bu servisi kullanacaksınız ( ki oda sadece telefon görüşmelerini hat üzerinden yapıldığı zaman kaydediyor, WhatsApp, Skype ya da farklı bir servisle bu uygulama çalışmıyor), ya da başka bir telefon aracılığıyla hoparlörden konuşup telefon görüşmenizi kaydedebilirsiniz. Fakat Photo Fast bu sorununu çözmek için Call Recorder adlı adaptörü ile aramalarınızı kaydetmek için tasarlandı.

Call Recorder İphone telefonunuzun lightning şarj kısmından takılarak yaptığınız telefon görüşmelerini-Skype, Facebook Messenger, WhatsApp, Line, Viber, WeChat ve dahası – kaydedebilirsiniz. Bu cihaz dosyaları .m4a formatıyla kaydederken kaydedeceğiniz yeri Micro SD olarak yada telefonun kendi hafızası olarak kaydetme imkanı sunuyor.

Gelen aramalar için, Call Recorder aygıtının üzerinde bulunan düğmeye basıp otomatik olarak kaydedebilirsiniz. Ayrıca bu cihaz 3.5mm kulaklık girişiyle gelmekte yani buda demek oluyor ki hem adaptör hem de müzik dinleme işlemini aynı anda yapabileceksiniz. Indiegogo üzerinden erişebileceğiniz The Photo Fast Call Recorder sadece 125$ dolarlık fiyatıyla (kargo ve vergilendirme ücretleri haricen) satılmakta. Kargo servisi ortalama 1-2 hafta sürmekte.

Ya gülmeyeyim, gülmeyeyim dedim ama gerçekten zorlandım. Sen git 4000 TL ye bir telefon al üstüne birde çağrıyı kaydetmek için her şey dâhil 600 lira civarında bir para öde. Her ne kadar klişeleşmiş olsa da doğru her zaman doğrudur. Apple’ın Steve Jobs’tan bu yana yaptığı tek yenilikçi girişim tasarladıkları mouseları iphone şarj aletiyle şarj etmek. Eğer sizde bir İphone kullanıcısıysanız en kısa zamanda hayatınızı gözden geçirmeye başlayın. Bir daha ki telefon alışverişinizde eminim daha farklı bir karar vereceksiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...