Asus’un işletmelere yönelik dizüstü modelleri göz kamaştırıyor

Date:

VivoBook etkinliğin gözdelerinden

ASUS 2017 Mayıs ayı etkinliğinde ilgimizi çeken diğer bir dizüstü bilgisayar, firmanın orta sınıf ürün hattına yapılan iki güçlü eklemelerden biri olan VivoBook Pro N580. Bu model sadece NVIDIA’nın en ekonomik ekran chipine sahip olan GTX1050 modelini taşımakla kalmıyor, aynı zamanda son teknoloji Zenbook zincirinden de oldukça seçkin tasarım özellikleri devşiriyor. 15-inch boyutundaki makine güçlü Intel Core i7-7700 HQ chip ve 16GB’a kadar RAM ile donatılacak ve bu haliyle tahmini satış fiyatı dahilinde mevcut en güçlü kombinasyona sahip olacak. VivoBook Pro’larda parçaların aşırı ısınmasına engel olmak için 19.2 mm kalınlığında alüminyum gövdeli çift-fan soğutma sistemi kullanılacak.

Aynı zamanda Zenbook benzeri tasarıma sahip, 17.9mm kalınlığında gövde ve Intel Core i7 işlemci ile NVIDIA’nın GTX 940 chiplerine sahip yeni bir VivoBook S15 modeli de var. NanoEdge çerçeveler sayesinde bilgisayarlar 15-inch ekran taşıdıkları halde, 14-inch makineler gibi görünüyorlar. VivoBook Pro’nun fiyatları 799$’dan başlayacak. S15’ler ise 499$’a satılacaklar. Bu fiyatlar, sundukları donanıma göre piyasanın en etkileyici fiyatları.

[irp posts=”15238″ name=”ASUS Zenbook Flip S mevcut en ince, katlanabilir dizüstü bilgisayar”]

 

ASUS Vivo AiO

Ev sistemi değil de, işletmede kullanılacak bir model bakıyorsanız ASUS’un açıkladığı iki adet hepsi bir arada modellerine de göz atabilirsiniz. Özellikle Z241 firmanın en bütçeye uygun AiO modelleri oldukları düşünülüyor. Bu modelde de kullanılan ‘NanoEdge’ çerçeveler sayesinde cihaz, %88’lik ekran-gövde oranına sahip. 23.8-inch boyutundaki ekran 1080p’lik daha düşük çözünürlüğe sahip. Fakat tekil GeForce 930MX kartı oldukça yüksek grafik performansı sunacak. Eğer daha güçlü bir model arıyorsanız, yeni Z242 AiO da sahip olduğu NVIDIA GTX 1050 chip’i ile daha uygun bir seçenek olabilir. Tabii diğer özellikleri genel itibariyle ASUS’un başka modelleriyle aynı. Her iki model de Temmuz ayı itibariyle piyasaya çıkacaklar fakat fiyatları konusunda henüz bir bilgimiz yok.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...