Asus Zenfone 4 Max, 5,000 mAh bataryası ve çift kamerasıyla tanıtıldı

Date:

Asus Zenfone 4 Max, birçok özelliği ile tanıtıldı

Her şeyden önce, 5,000 mAh gibi büyük bir batarya, genelde Asus Zenfone 4 Max gibi telefonlara özel olarak üretilir. Yeni tanıtıma çıkacak olan akıllı telefon 5,000 mAh’lık bir bataryadan gücünü alacak ve PowerMaster güç tasarrufu moduna sahip olacak. Bu da demek oluyor ki, Asus Zenfone 4 Max, piyasadaki birçok akıllı telefondan daha uzun bir süre dayanıklılığa sahip olacak.

Akıllı telefon, Snapdragon 430 (octa-core) ve Snapdragon 425 (dört çekirdekli) olmak üzere iki versiyon halinde piyasaya çıkacak. Asus Zenfone 4 Max, 4 GB RAM ile desteklenecek ve 16-32-64 GB’a kadar depolama alanına sahip olacak. Aynı zamanda, microSD desteğini de kullanıcılarına sunacak. Kutusundan çıkacak olan şarj cihazı nispeten biraz zayıf olacak. Akıllı telefonu %100 şarj etmek tam 4 saat sürüyor. Yine de, 15 dakikalık bir şarj, 3 saatlik konuşma süresi için yeterli olacaktır. Korkmayın! Telefonun pili şarj esnasında aşırı ısınma yapmıyor.

[irp posts=”20510″ name=”HTC “Ocean Life”, Snapdragon 660 ve Edge Sense özellikli mi olacak?”]

Asus Zenfone 4 Max, birçok özelliği ile tanıtıldı

Asus Zenfone 4 Max, 120 derecelik bir görüş açısını kullanıcılarına sunuyor. Ve, telefonun 13 MP çift kamerası bulunuyor. Ön tarafta ise, 140 derecelik selfie panoramaları düzenleyebilen 8 MP’lik bir kamerası yer alıyor. Cihazın, 5.5 inç’lik bir ekranı mevcut. Gelelim, akıllı telefonun fiyatına. Asus Zenfone 4 Max, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olan modeşi 235 dolar- 205 Euro fiyat etiketine sahip olacak. Muhtemelen, Rusya’da fiyatların biraz daha yüksek olacak. Asus, henüz akıllı telefonun, hangi ülkede ve ne zaman piyasaya çıkağına dair herhangi bir açıklama yapmadı.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...