HTC “Ocean Life”, Snapdragon 660 ve Edge Sense özellikli mi olacak?

Date:

HTC “Ocean Life” özellikleri ortaya çıkmaya başladı

HTC, bazı söylentilere göre, şu anda Ocean Life olarak bilinen yeni bir orta segment akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde, Twitter’da bu haberi paylaşan LiabTooFeR’ye göre, akıllı telefon, Snapdragon 660 işletim sistemi ve Edge Sense özelliği ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Leaker’ın iddiasına göre, tanıtımı yaklaşan olan akıllı telefonun FULL HD çözünürlüğü olacak.

HTC’nin Ocean Life olarak bilinen akıllı telefonuna dair henüz pek fazla bir bilgi açıklanmadı. Fakat, akıllı telefonun, Snapdragon 660 yonga seti ile gücünü alacağı sızıntılar arasında. Ayrıca, cihazın iki adet ön ve arka olmak üzere 16 Mp kamerasının olacağı da söyleniyor. Ocean Life adlı akıllı telefonun pil kapasitesine gelecek olursak, tam 2,600 mAh bataryaya sahip olacak ve Android 7.1.1 Nougat’ı HTC’nin Sense 9.0 ile çalıştıracak.

[irp posts=”20505″ name=”Samsung, Bixby destekli bir akıllı hoparlör üzerinde çalışıyor”]

Daha da enteresan olan şey, Ocean Life’ın şirketin amiral gemisi akıllı telefonu olan U11’de yerini alan Edge Sense teknolojisi ile geldiği de söylentiler arasında. Bu teknoloji temelde akıllı telefon ile istediğiniz uygulamayı açmanızı sağlar. Bu konuda daha fazla bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. HTC’nin Ocean Life’ı ile sesi kulağınızda ince ayar yapabilme özelliğine sahip USOnik kulaklıklar da kutu içerisinde bulunacak. Ne yazık ki, akıllı telefonun tam olarak ne zaman çıkacağına ve fiyat etiketinin ne kadar olacağına dair henüz bir haber yok.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...