ASUS’un yeni akıllı telefonu ZenFone 4 Pro’nun özellikleri ortaya çıktı

Date:

ASUS ZenFone 4 Pro’nun özellikleri belli oldu

ASUS’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefonu ZenFone 4 Pro’nun özellikleri meydana çıktı. Tayvanlı elektronik üreticisi ASUS, yeni akıllı telefonu hakkında neredeyse ser verip sır vermiyordu. Fakat, er ya da geç sır gibi saklanan şeyler ortaya çıkıyor. Akıllı telefon ZenFone 4 Pro’nun teknik özelliklerinin yanı sıra, cihazın dış görünümüne dair bilgileri de öğrendik. Şimdi, gelin bu yeni akıllı telefonun teknik özellikleri ve dış görünümüne dair ortaya çıkan yeni bilgilere bir göz atalım.

ASUS ZenFone 4 Pro’nun özellikleri belli oldu

ASUS’un yeni akıllı telefonu ZenFone 4 Pro ile ilgili ortaya çıkan ilk sızıntılara göre, akıllı telefon gücünü, Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisinden alacak. Cihazın, tam 5.7 inç’lik QuadHD bir ekranı olacak. ZenFone 4 Pro, 6 GB RAM ile desteklenirken, kutusundan Android Nougat 7.1.1 yüklü olarak çıkacak ve kullanıcılarına sunulacak. Zenfone 4 serisinin en üst üyesi olacak olan akıllı telefonun muhtemelen 32 GB dahili depolama alanının olması bekleniyor. Şu an için cihazın microSD desteği alıp almayacağı da belli değil. Ancak, muhtemelen ASUS, yeni akıllı telefonun microSD desteğinin kullanıcılarına sağlayacaktır.

[irp posts=”21938″ name=”Apple’ın akıllı hoparlörü HomePod için yeni detaylar ortaya çıktı”]

Zenfone 4 serisinin en üst üyesi olacak olan akıllı telefon Zenfone 4 Pro’nun, sızan görüntülerinden anladığımız kadarı ile, yeni akıllı telefonun arka panelinde çift kamera sensörü olacak ve bu çift kamera sensörü, 2X Zoom özelliğine de sahip olacak. Görüntülerden anlaşılan bir diğer görsel detay ise, Zenfone 4 Pro yeni akıllı telefonun yanında yer alan LED Flaş. Ancak, yerleştirilmiş bu LED Flaş ile ilgili bir detay henüz sunulmadı. Bakalım, Zenfone 4 Pro’da yer alacak olan LED Flaş’ın nasıl bir kullanımı olacak ve ne işe yarayacak. Eminim ki, ilerleyen günlerde telefona dair daha birçok sızıntı olacaktır.

ASUS ZenFone 4 Pro’nun özellikleri belli oldu

ASUS’un yeni akıllı telefonu olacak olan ZenFone 4 Pro’nun 21 Eylül’de tanıtılması bekleniyor. Öte yandan, akıllı telefonun 5 megapiksellik bir ön kamerasının ve 18: 9 en ve boy oranına sahip olması da muhtemel beklenen özellikleri arasında yer alıyor. Yeni akıllı telefon ZenFone 4 Pro gelişmiş özellileri ile en iyi akıllı telefonlar arasına gireceğini düşünüyoruz, önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı detay ve bilgiler ortaya çıkacaktır. Elimize ulaşır ulaşmaz sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalın.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...