Atari’nin yeni bir konsol hazırlığında doğrulandı

Date:

Geçtiğimiz hafta, Atari’nin yeni bir konsol üzerinde çalıştığı ve yeni geliştiricileri işe aldığı haberleri kesinlik kazandı.

Atari’nin CEO’su Fred Chesnais, çoğu insanın sevdiği klasik oyun şirketi Atari’nin gerçekten yeni bir konsol üzerinde çalıştığını söyledi.

Şirket, bu yılki E3 2017 etkinliğinde konsola dair herhangi bir şey duyurmadı. Ancak birkaç gün önce kafa karıştırıcı bu video yayınlandı.

Videodan edinebileceğimiz pek fazla bilgi yok ancak YouTube başlığına bakılırsa yeni bir Atari ürünü olacak. Bununla birlikte, dünyanın en büyük video oyun konferansın E3’te resmi bir duyuru yapılmamasından dolayı akıllara birkaç soru getiriyor. Yeni bir oyun konsolu mu? Yoksa Atari’nin eski favori oyunlarını oynamak için bir emilatör mü?

Birçok kişi bu soruları ve videonun yanıltıcı olup olmadığını merak ediyor. Atari’nin CEO’su Fred Chesnais, Atari’nin tam olarak üstünde çalıştığı şeyin ne olduğunu açıklamayı reddetti ancak sistemin PC teknolojisi üzerine kurulduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta, Atari’nin yeni bir konsol üzerinde çalıştığı ve yeni geliştiricileri işe aldığı haberleri kesinlik kazandı.

Atari 2013’te iflas koruması için başvuruda bulunmuştu. Ancak Chesnais şirketi satın aldı ve Atari’yi tekrar büyütme sözü vermişti. Chesnais şirketin tekrar piyasaya dönmesinin iyi gittiğini söylüyor. Şirket artık kar sağlıyor ayrıca mobil oyunlar da yapıyor. Yaklaşmakta olan Blade Runner 2049 filmi gibi birçok yerde Atari’nin reklamları yapılıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...