Atomic Blonde – Sarışın Bomba Fragman ve Film Tanıtımı

Date:

Atomic Blonde – Sarışın Bomba fragman ve film tanıtımı

“Atomic Blonde”, Sarışın Bomba filmi “Wick” filminin eş direktörlüğünü yapan David Leitch tarafından yönetiliyor. Filmin hikayesi Antony Johnston tarafından yapımış. Müziklerini Tyler Bates’in yapmış olduğu filmin yapımcı kadrosunda Charlize Theron, Beth Kono, A.J. Dix, Kelly McCormick, Eric Gitter, Peter Schwerin yer alıyor. Atomic Blonde – Sarışın Bomba filmin baş rolünü ise Charlize Theron üstleniyor.  Charlize Theron filmde gizli ajan karakteri ile taş yürekli, soğuk bir katili canlandırıyor.

“The Coldest City” adlı cizgi romana dayanan bu film çizgi romanının estetik cephesini ve orjinalliğini koruyor.

Charlize Theron – Lorraine Broughton, filmde gizli bir MI6 ajanını canlandırıyor. Theron, Soğuk Savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin’e gönderiliyor. Eleştirmenlere göre Charlize Theron, Atomic Blonde – Sarışın Bomba filminde kadınların iyi aksiyon kahramanları olamayacağına dair kalıcı görüşleri yok ediyor. Film boyunca bol miktarda “Bourne” filmlerinin en güzel anlarına benzer, dövüş sahnelerinin bol olduğunu göreceksiniz. Film izleyiciyi sonuna kadar ekrana bağlayacak gibi görünüyor.

Atomic Blonde – Sarışın Bomba filmi Rotten Tomatoes sitesinde eleştirmenler tarafından 89 yoruma dayanılarak yüzde 75 olumlu puan ile ortalama puanı 10 üzerinden 6.6 olarak belirlendi. Metacritic’e göre 42 eleştiriye dayanan ve genel olarak olumlu eleştirileri gösteren film 100 üzerinden 63 puan aldı.

Eleştirmen tavsiyeleri

Ebeveynler, Atomik Blonde’nin 80’lerin sonlarında kurulmuş bir casus filmi olduğunu bilmeliler. Film John Wick’e benzer sahnelerin olduğu fakat daha çok şiddetli dövüş karakterini Charlize Theron’un canlandırıldığı bir yapıt. Gençlerin de ilgisini çekebilir, ancak daha çok olgun içeriklerin bulunduğuna hazır olun. Karakterler birbirlerini vuruyor ve bıçaklıyor, kan döküyor, etrafta bolca ceset var. Araba kovalama sahneleri ve kazalar var. İnsanlar boğuluyor ve çeşitli nesnelerle dövülüyor.

Filmde kısa fakat tekrarlanan kısmi çıplaklık bolca görülüyor. Filmde votka belirgin özellikler arasında ve ana karakter sık ​​sık içiyor ve sarhoş gibi görünmüyor. Ayrıca sıklıkla sigara içiliyor.

Zarif karakter, cesur cinsellik ve göz kamaştırıcı stilin kabarcık bir karışımı olan Atomic Blonde, David Leitch tarafından yönetildi. John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella ve Toby Jones’un oynadığı film, Antony Johnston ve illüstratör Sam Hart tarafından hazırlandı. Oni Press’in “The Coldest City” adlı çizgi roman dizisine dayanıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...