‘Avatar’ın devamı 18 Aralık 2020’de gösterimde olacak

Date:

Tarihlerde belirsizlik sürüyor

James Cameron Avatar ’ın devamı olan seri için filmden çok az şey göstermekle birlikte seriye ilgi çekmek için yıllarını harcadı (ilk devam filmi geçtiğimiz Aralık’ta olacaktı). Bununla birlikte Cameron’ın ekibi nihayet tüm yeni filmlerine belirli yayım tarihleri tespit etmek için artık hazır durumda. Üretim ekibinin açıkladığına göre ‘Avatar 2’, 18 Aralık 2020 tarihinde gösterime girecek. Kalan bölümleri aşamalı olarak sonraki birkaç yıla dağıtılmış.

Üçüncü film 17 Aralık 2021 tarihi için kararlaştırılmış. O filmle dördüncüsü arasında 3 yıllık bir aralık olacak. Dolayısı ile dördüncü film 20 Aralık 2024 tarihinde yayınlanacak. Beşinci ve son (?) bölüm ise 19 Aralık 2025 yılında, ilk bölümünden 16 yıl sonra görüntülenecek.  Cameron ve ekibi serilerin eş zamanlı üretimini başlattılar. Seriler yüksek kare video çekimleri için düşünülmüşler. Bu işlem teoride ekibin serileri hazırlarken zamanlamayı daha iyi yapmasına yardımcı olacak hissiyatı kazandıracak.

Bununla birlikte bildirilen tarihleri bir miktar şüphe ile karşılayabilirsiniz. Sırf geçmişte yayım tarihlerinin değişmesinden ötürü değil, fakat aynı zamanda serinin kapsamının da zaman içerisinde değişmiş olmasından dolayı. Cameron 2016 yılında karışıma dördüncü bir bölüm daha ekledi. Dolayısı ile farklı başka bir değişiklik ya da beklenmedik zorluklardan ötürü takvim değişikliği yaşanacak olması sürpriz olmayacaktır. Yani buradaki tek büyük haber yönetmenin yıllar süren bir hazırlıktan sonra işleri başlatmış olması. Verilen tarihler sadece ne beklememiz gerektiği konusunda genel bir fikir veriyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...