Google Doodle’dan animasyonlu mesaj

Date:

Animasyonlu mesaj

Google Doodles beklenmedik neşe kaynağı olmaya devam ediyor. Arama motoru gezegenimize sevgi mesajı olarak hazırlamış olduğu özel, çocuk kitabı stilindeki mesajı ile ‘Yeryüzü Günü’nün de bir istisna olmadığını gösteriyor.

Yeni doodle denizde ölen balık ve kutuplardaki erime sebebiyle evlerini kaybeden penguenlerin rüyası ile kabus yaşayan tilkinin hikayesini anlatıyor. Bu can sıkıcı sahne tilkinin aniden uyanmasına ve arkadaşları olan kurbağa ve kedi ile gezegeni kurtarmak için bir şeyler yapmaya sevk ediyor.

[irp posts=”12352″ name=”Google Maps yön aramalarında önceki yol tercihlerinizi hatırlayacak”]

Google Doodle Yeryüzü Günü

Çevre dostu davranışlarla ilgili bilinci yaymak için yaptıkları şeyler arasında sebze ekmek, bakkal dükkanındaki et yerine sebzeleri almak, araba yerine bisiklete binmek de var. Ve sonra her çocuk masalında olduğu gibi üçlü, her şeyin iyiye gideceği temennisiyle yatağa gidiyorlar.

Tabii dünya çapında bilim adamlarının gerçekleştirdikleri ‘Cumartesi yürüyüşü’nün bizlere hatırlattığı üzere dünyada her şey iyiye gitmiyor. Google Doodle, konuyla ilgili yapılan arama sonuçlarıyla birlikte ‘Yeryüzü Günü ip uçları’nın animasyonunu içeren bir slayt gösterisini de içeren birkaç araç eklemiş.

Bu, Yeryüzü Günü’nün önemine dair tatlı fakat aynı zamanda oldukça ciddi bir hatırlatıcı. Özellikle de bu sorunlarla ilgili bir şeyler öğrenmekte olan küçük çocukları yetiştiren bir aile için mükemmel bir yöntemle.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...