Beklenen haber geldi; Destiny 2 betası için tarih verildi

Date:

Destiny 2 betası için nihayet tarih verildi

Destiny 2’nin açık betası çok yakında başlıyor. Tüm oyunseverler bu anı bekliyordu ve nihayet Destiny 2 betası için, Activison ve Bungie tarafından tarih verildi. Bungie, tüm PvP içeriğinin dört kişilik takımlar için yeniden düzenlendiğini doğruladı. Buna ek olarak, Raids, artık herkes tarafından oynanabilecek, Sadece, deneyimli bir fireteam bir araya getirebilenler ile oynanmıcak. Destiny 2 açık betada birçok özellik yer alıyor. Bunları sizlerle paylaşacağız. Xbox One, PlayStation 4 için verilen tarihler de haberimiz de yerini alacak.

Destiny 2 betası için nihayet tarih verildi

Destiny 2, Strike Mission’a sahip olacak ve doğrudan klan desteğini oyuna dahil edecek. Yani, hantal bir skype sohbeti yerine arkadaşlarınızı The Tower’da bir araya getirebilirsiniz. Ayrıca, klanlar, eşsiz ödül sistemine sahip olacak, böylelikle, siz ve arkadaşlarınız birlikte çalışmaktan dolayı bonus kazanabileceksiniz. Öte yandan, Destiny 2 sayesinde, oyuncular kooperatif saldırı ve çok oyunculu modlarının tadını çıkarabilecekler. Oyunculara bir diğer güzel haber ise, Destiny 2’de ilk hikaye görevinin oynanabilecek olmasıdır.

[irp posts=”20643″ name=”Yılın oyunu Middle-earth: Shadow of Mordor ücretsiz oluyor”]

Activison ve Bungie tarafından yapılan açıklamalarında, Destiny 2 için ön sipariş veren PlayStation 4 kullanıcılarının betaya 18 Temmuz tarihinde erişebileceklerini, X box One kullanıcılarının ise 21 Temmuz tarihinde oyunun betasına erişebilecekleri belirtildi. Destiny 2 beta sürecinin ise, 23 Temmuz tarihinde sona ereceği açıklandı. Peki ya PC kullanıcıları? Maalesef ki, PC kullanıcıları, Destiny 2 betası için Ağustos ayını bekleyecekler. Tüm platformlar için de, beta 6 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak. Aşağıdaki linkten Destiny 2 betasının tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...