Bilim-kurgu klasiği ‘The Matrix’ yeniden çekiliyor

Date:

Yapımcı Warner Bros. filmin senaryosu için çalışmalara başlamış

Sinema seven sevmeyen herkes The Matrix’i bilir. Çıktığı 1999 senesinde film dünyasında ses getiren yapım sadece bilim kurgu tarzı ve aksiyonun dışında o döneme kadar görülmemiş özel efektleri ile sinema severlere hiç yaşamadıkları bir tecrübe sunmuştu.

Şimdi bu tecrübeyi bir kez daha yaşayabileceğiz. Zira filmin yapımcısı olan Warner Bros. seriye devam etmek için çalışmalara başlamış. Hollywood Reporter’ın haberine göre Warner Bros. Stüdyoları, Player One, Alphas, X-Men 2, The Incredible Hulk gibi yapıtlardan tanıdığımız Zak Penn ile yeni filmin senaryosu için konuşmalara başlamış. Bununla birlikte stüdyonun geçtiğimiz sene “Creed” filmindeki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Michael B. Jordan ile de anlaşma çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Fazla heyecanlanmadan önce şunu belirtelim, film şu anda sadece ön-yapım aşamasında. Yani ortada ne bir hikaye var ne de bir yönetmen. Deadline’ın haberine göre stüdyo şu anda yazarlardan oluşan bir beyin takımıyla filmin hikayesinin ne olacağına dair çalışıyor. Bununla birlikte klasik filmin orijinal yazar ve yönetmenleri Wachowski Kardeşler’in yeni filmin yapımında bulunup bulunmayacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

[irp posts=”10789″ name=”İlk yapay gerçeklik dizisi ‘Trinity’ fragmanı yayınlandı”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...