Blizzard’ın ilk eSpor stadyumu ‘Overwatch müsabakaları’ için açılıyor

Date:

Rekabete dayalı oyun alanları

Blizzard strateji şekillendiren biçimlendirici bir role ve günümüzdeki eSpor’ları domine eden MOBA title oyunlarına sahipti. Fakat stüdyo 2009 yılında BlizzCon’daki kendi turnuvaları için yer ayırmaya başlayana kadar rekabete dayalı etkinliklere ciddi anlamda dalış yapmamıştı. Şimdi ise oyun yapımcısı dev firma, yıllık hafta sonu toplantılarından bir adım daha yukarı çıkarak sürekli kullanımda olacak olan, giriş bölümünde içki barı ve hatıra eşya mağazası bulunan lüks bir eSpor arenası olma özelliği taşıyan ilk iddialı oyun alanını açıyor. Bu yer, Taipei’de olacak.

Blizzard eStadium Giriş

 

Blizzard eStadium olarak adlandırılan bu yer, 250 kişilik taraftar kitlesine ev sahipliği yapabilecek. Firmanın hem yerel maçlar, ve hem de Asya-Pasifik bölgesindeki uluslar arası turnuvalar için ev sahipliği yapmak için kullanacağı etkinlik merkezi büyülüyor.

[irp posts=”7068″ name=”Blizzard 20,000’den fazla oyuncuyu banladı”]

Blizzard eStadium Giriş

 

Blizzard, 8 Nisan’da Taipei’de gerçekleştirilecek rekabete dayalı bir lig olan ‘Overwatch Pacific Championship’te ilk oyunlarını eStadium’da gerçekleştirecek.

Blizzard eStadium Maçları

Taiwan, Japonya, Avustralya ve Tayland’dan 8 takım, final aşamasında ilk 3 takım arasına girmek ve bu yılın Overwatch Dünya Kupasını kazanmak için 11 hafta boyunca yarışacaklar. Müsabaka sahası daha sonra Blizzard’ın Heartstone ve Starcraft 2 gibi diğer iddialı oyunlarından oluşan maçlara da ev sahipliği yapacak.

Blizzard eStadium Salonu

Belki de ileride StarCraft : Brood War remastered versiyonunun Blizzard’ın oyuncu salonlarını süslediği günleri de göreceğiz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...