Boyadığınız duvarlar mimarları kıskandırsın

0
3475

 

Ev boyamak daha önce hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı

Yaz geldi. Kimler evlerindeki duvarları boyamayı düşünüyor? Eğer duvarlarınızı boyamayı düşünüyorsanız size bir önerimiz var. Fazladan bir adet duvar bandı ya da kalınlığını sevdiğiniz bir bant, yanında da bir arkadaş size yeterli olacak. Boya ve fırça demirbaş unutmayın. Ev boyamak daha önce hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Herkesin bir mimar ile çalışarak evlerini dekore ettirecek maddi imkanları olmayabilir ancak videoyu izlediğinizde sizde bu iki mimarın nasıl güzel tavsiyeler verdiğini göreceksiniz.iç cephe boyama

İstediğiniz her renkten boyaları alın. Birlikte boya işini yapabileceğiniz bir arkadaşınız, kardeşiniz, anneniz ya da babanızla birlikte bu aktiviteyi gerçekleştirmenizi şiddetle öneririz. Çünkü boya yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Her neyse, istediğiniz geometrik şekilleri duvar üzerinde bantlarla oluşturarak videodaki gibi bir taslak oluşturun. Bantları bir saç kurutma makinesiyle kurutursanız boyama esnasında sorun yaşamayacaksınız. Ve sıra sizde. Sonrasında dilediğiniz renkle şekillerin içini boyamaya başlayın. Bunun için duvarınıza uygun olan boyayı boyacınızdan istemeyi unutmayın.

Bu işi yaparken yerlere muşamba ya da naylon cinsinden koruyucular kullanmanızı tavsiye ederiz. Eğer kendin yap projelerinden hoşlanıyorsanız, hazırda yaz gelmişken ertelediğiniz boya işini tüm ailenizle birlikte eğlenceye dönüştürebilirsiniz. Bundan sonra çocuklarınızı da boya işlerine dahil edip hem onları eğlendirip hem de yükünüzü biraz olsun hafifletebileceksiniz.

Bizim tavsiyemize denk gelip evinizi renklendirirseniz lütfen bize deneyimlerinizi yazın. İyi eğlenceler…

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz