Netflix, Bright filminin fragmanı yayınladı

Date:

Netflix, Bright filmi 22 Aralık’ta izleyicilerle buluşuyor

Büyük bütçeli bir film olan Bright filmi, gerçek bir dünyada polis olan Will Smith ve Joel Edgerton’u canlandırıyor. Bu gerçek dünya yaratıklarla insanların birlikte yaşadığı alternatif bir zaman diliminde yer alıyor. Filimde iki Los Angeles polisi kendilerini ihanette bulunan bir çete savaşı içinde bulur.

Netflix’in bu yıl piyasaya çıkması beklenen yaklaşık 40 orijinal filmi var ancak en yüksek bütçeli olan muhtemelen Bright filmi olacak. Suicide Squad ve End of Watch filimlerinin yönetmeni David Ayer’in yönettiği filimde, Will Smith ve Joel Edgerton Los Angeles polisi olarak canlandırılıyor. Farklı bir zaman diliminde geçen Bright orklar, periler ve elflerle dolu bir dünyayı konu alıyor. Comic-Con Netflix’te bir panel görüntüsünün ardından, YouTube’daki bu üç dakika fragmanı yayınladı. 22 Aralık’taki çıkış tarihinden önce Bright filminin fragmanını izleyebilirsiniz.

NetFlix filmi yayınlamak için yaklaşık 90 milyon dolar ödedi. Eleştirmenler Ayer ve Smith’in son performansından iyi yönde etkilenip etkilemeyeceğini bilmek için henüz erken. Fakat işler iyi giderse, Netflix büyük bütçeli filimlerin devamını getirmeyi düşünüyor.

Christopher Nolan ve film dünyasındaki köklü isimlerin Netflix’in bu tavrından rahatsız olmaları ve itirazlarına rağmen, NetFlix’in büyük bir bütçeyle fantastik film çekebileceği görülüyor. Bildiğiniz gibi, Christopher Nolan Netflix’in şirket politikasından hiç ama hiç memnun değil. NetFlix CEO’su Reed Hastings ve ekibinin açıkça sinemaları batırmaya yönelik çalıştıklarını suçladı.

Christopher Edward Nolan kimdir?

Christopher Edward Nolan, İngiliz-Amerikan film yönetmeni, senarist, yapımcı, görüntü yönetmeni ve editör. Gelmiş geçmiş en yüksek hasılat yapan yönetmenlerden birisidir ve 21. yüzyılın en başarılı ve beğeni toplayan film yapımcıları arasındadır. Vikipedia

[irp posts=”21108″ name=”Narcos, 3. Sezon bölümleri ile Netflix’e dönmeye hazırlanıyor”]

Netflix nedir?

Netflix, dizi, film ve belgesellerden oluşan içeriği online olarak internet üzerinden bir abonelik planı dahilinde birçok farklı cihaz alternatifleri ile reklamsız olarak izlenmesini sağlayan hizmettir. NetFlix Türkiye dahil 190 dan fazla ülkede hizmet veriyor. Birçok akıllı TV’ler üzerinde bulunan Netflix izlemek için abonelik gerekiyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...