Bruce Willis ile beyazperdeye uyarlanan Death Wish filminden ilk fragman geldi

Date:

Death Wish filminin ilk fragmanı yayınlandı

Geçtiğimiz sene içerisinde duyurusu yapılan Death Wish adlı filmden ilk fragman nihayet geldi. 1974 yapımı roman uyarlaması Death Wish Bruce Willis’in başrolünü oynaması ile yeniden beyazperdeye uyarlanıyor. Bruce Willis’in başrolünü üstlendiği Death Wish filminin kadrosunda, Vincent D’Onofrio, Mike Epps, Elisabeth Shue ve Kimberly Elise yer alıyor.

Death Wish filminin ilk fragmanı yayınlandı

Hatırlayacağınız üzere, Amerikalı suç ve gerilim yazarı olan Brian Garfield’in 1972 yılında yayımlanan romanı Death Wish, Michael Winner yönetmenliğinde 1974 yılında da yine aynı isim ile beyazperdeye uyarlanmıştı. Death Wish filminin ardından tam altı tane daha devam filmi gelip filmin serisi oluşmuştu. Death Wish filminin hikayesinde ise, evine zorla girip kızına tecavüz eden ve karısını öldüren adamlardan intikam alıp adaleti kendi elleri ile sağlamak isteyen mimar Paul’un hikayesi anlatılıyor.

Death Wish filminin ilk fragmanı yayınlandı

Death Wish filminin uyarlamasında yönetmenliği ise, Kalevet, Big Bad Wolves ve The ABCs of Death 2 filmlerinin yönetmenleri Aharon Keshales ve Navot Papushado üstleniyor diye haberler çıkmıştı. Fakat, en son gelen bilgilere göre, filmin yönetmenliğini Sahil Güvenlik filminin yönetmenliğini yapan Eli Roth üstleniyor. Eli Roth film ile ilgili bir açıklamada bulundu ve o açıklamada;

[irp posts=”22364″ name=”RED’in akıllı telefonu Hydrogen One’dan bir video geldi”]

“ Bu klasik yapımı Bruce Willis ile geri getirmek istedik. Sevdiğimiz bu filmde bütün saygımız ile biraz eğlenebilmeyi istiyoruz. Death Wish özel bir ajan, bir John Wick değil. O, daha önce eline bir silah almamış sıradan bir adam, baba ve doktor” dedi.

Death Wish adlı filmin başarolünü ise yani Paul isimli karakterimizi Bruce Willis canlandırıyor olacak. Yeniden beyazperdeye uyarlanan film, ABD’de 22 Kasım 2017 tarihinde vizyona girecek. Muhteşem bir yapım olacağı şimdiden konuşulmaya başladı bile. Zaten, bir filmin içerisinde Bruce Willis yer alır da, o film kötü olur mu! Lafı çok fazla uzatmadan sizler ile Bruce Willis’in yeniden dirilttiği Death Wish adlı film için paylaşılan fragman ile baş başa bırakıyorum. Şimdiden iyi seyirler diliyoruz. Aşağıdaki link aracılığı ile Death Wish adlı filmin fragmanına ulaşabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...