OnePlus 5’in yeni renk seçeneği ortaya çıktı!

Date:

Akıllı telefon OnePlus 5’in yeni rengi Amazonda açığa çıktı

Hatırlayacağınız üzere, OnePlus şirketi yeni akıllı telefon OnePlus 5 için yeni bir renk seçeneği sunacaklarını açıklamışlardı. Ama, OnePlus 5 için düşünülen bu yeni renk seçeneğinin hangi renk olacağını söylemediler. Kafalarda soru işareti yaratan bu soru bazı kişiler tarafından meraka yola açtı ve o kişiler bu sorunun cevabını bulabilmek için harekete geçti. Amazon’un Hindistan’a hizmet veren internet sitesinin kodlarını karıştırırken OnePlus 5 için düşünülen yeni renk seçeneği ortaya çıktı.

Akıllı telefon OnePlus 5’in yeni rengi Amazonda açığa çıktı

OnePlus şirketi, yeni renk seçeneğini kendileri açıklayamadı ne yazık ki! OnePlus 5 adlı yeni akıllı telefonun satış sayfasının kodları arasında yer alan yeni renk seçeneği kullanıcılarını sevindirecek. OnePlus şirketinin akıllı telefonu OnePlus 5 için yeni renk seçeneği “Gold” rengi olacak. OnePlus şirketi, Gold yani altın rengini daha önce de birçok akıllı telefonunda kullanmıştı. Ancak, unutmayalım ki bu renk seçeneğinin kaynağı bir sızıntıdan ibaret. Bu yüzden, OnePlus şirketinin yeni renk seçeneği ile ilgili yapacağı açıklamayı bekliyoruz.

Amazon’un Hindistan’a hizmet veren internet sitesinin kodlarının karıştırılması ile ortaya çıkan yeni renk seçeneği kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen renk olacak mı dersiniz? Bu sızıntıdan sonra OnePlus 5’in teknik özelliklerine de bir göz atalım ister misiniz?

Akıllı telefon OnePlus 5’in yeni rengi Amazonda açığa çıktı

OnePlus 5 teknik özellikleri nelerdir?

OnePlus şirketinin yeni akıllı telefonu OnePlus 5 gücünü Qualcomm’un Snapdragon 835 yonga setinden alıyor. Bildiğiniz üzere, akıllı telefonda kullanılan Snapdragon 835 yonga setin bilinen en güçlü yonga setidir. 8 çekirdekli bir işlemci yapısına sahip olan bu yonga setinin içerisinde 4.2.5 GHz Kyro ve 4.1.9 GHz Kryo çekirdekleri bulunuyor. 8 çekirdekli CPU mimarisine GPU tarafında Adreno 540 eşlik ediyor. Adreno 540, oyun performansı bakımından sınıfının en iyi GPU’su olarak gösterilmektedir.

Akıllı telefon OnePlus 5’in yeni rengi Amazonda açığa çıktı

[irp posts=”22364″ name=”RED’in akıllı telefonu Hydrogen One’dan bir video geldi”]

Akıllı telefon 6 GB RAM ile desteklenmiştir ve cihazın 8 GB RAM’li versiyonu da mevcuttur. 6 GB RAM ile desteklenmiş olan versiyonu tam 64 GB dahili depolama alanına sahip olurken, 8 GB RAM ile desteklenmiş olan versiyonu ise, 128 GB dahili depolama alanına sahiptir. Ancak, OnePlus 5 akıllı telefonun microSD desteği bulunmamaktadır.

OnePlus şirketi tarafından OnePlus 5’in yeni renk seçeneği ile ilgili yeni bir açıklama yapılır yapılmaz sizler ile paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...