RED’in akıllı telefonu Hydrogen One’dan bir video geldi

Date:

Merakla beklenen Hydrogen One telefonu için video paylaşıldı

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ve herkes tarafından merak içinde beklenilen RED’in holografik ekranlı akıllı telefonu Hydrogen One için bir video yayınlandı. Geçtiğimiz günler içerisinde profesyonel dijital kamera markası RED, yeni akıllı telefonu Hydrogen One’ı tanıtmıştı. Hydrogen One adını verdiği cihaz o günden beri herkesin diline dolandı. Dünyanın ilk gözlüksüz üç boyutlu ekranına sahip olacak olan cihaz için bugün bir video yayınlandı.

Merakla beklenen Hydrogen One telefonu için video paylaşıldı

RED’in akıllı telefonu Hydrogen One, dünyanın ilk gözlüksüz üç boyutlu ekranına sahip olmak ile kalmayıp daha birçok özelliğe sahip olacak. Telefon, iki boyutlu ve holografik üç boyutlu görselleri destekleyebilecek. RED firmasının bu ilk akıllı telefon denemesi, uzun bir zamandır dünya çapında yankı uyandırmıştı. Yayınlanan RED Hydrogen One prototipine ait yayınlanan video ile de yeni cihazı inceleme fırsatı bulmuş olduk.

Merakla beklenen Hydrogen One telefonu için video paylaşıldıRED, Hydrogen One adını verdiği cihaz için yayınlanan videoyu Youtube üzerinden paylaştı. Akıllı telefonun boyutu oldukça büyük. Telefonun ekranı, 5.7 inç olacak. Bu ekran aracılığı ile hem iki boyutlu görüntüler hem de stereo 3D videolar izlenebilecek. Öte yandan, sanal gerçeklik oyunları ve içerikleri, özel holografik RED Hydrogen 4-View video içerikleri de izlenebilecek. Yeni akıllı telefonun bir diğer özelliği ise, cihazın modüler bir yapıya sahip olması. Böylelikle akıllı telefon ileride farklı aksesuarlar destekleyebilecek.

RED’in akıllı telefonu Hydrogen One’da, tutuş kolaylığı sağlamak adına bir de parmak kavrama noktalarına sahip olacak. Ayrıca, cihazın sağ tarafına da özel bir deklanşör tuşu yerleştirilmiş olacak. Cihazın arka alt tarafında ise, USB Type-C ve kulaklık giriş portları yer alıyor. Öte yandan, RED’in yeni akıllı telefonu Hydrogen One bir özellik daha sağlayacak. Bu da, Moto Mods gibi eklentilerin kullanılabilmesi olacak. Mobil çekimlerde bir çığır açmaya hazırlanan RED’in yeni akıllı telefonu Hydrogen One için belirlenen fiyat etiketi ise, 1,200 dolar. Şimdi, sizi paylaşılan video ile baş başa bırakıyorum. Aşağıda bulunan linkten videoyu izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler. Bizi takip etmeye devam edin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...