Call of Duty: WWII ile zamanda yolculuk

Date:

Zombie modu varlığını sürdürüyor

Call of Duty: WWII, 3 Kasım’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da oynanacak. Tahmin edeceğiniz üzere oyun, 1944-1945 yılları arasında ve büyük oranda Avrupa’da geçiyor.  Normandy Beach ve Fransa ve Belçika’nın kirli caddelerinde  Nazi takviye güçleriyle savaştıktan sonra Almanya’ya doğru ilerliyorsunuz. Hikaye, ekip kardeşliği üzerine büyük bir vurgu yapıyor (HBO’nun Band of Brothers ve Steven Spielberg’in destansı ‘Saving Private Ryan’ın da rastlanan sahnelere benzer şekilde). Sledgehammer, Saving Private Ryan’ın oyun üzerinde büyük etkide bulunduğunu söylüyor. Tıpkı Electronic Arts’ın Medal of Honor: Allied Assualt ile bu oyunun konsol karşılığı olan Frontline’da olduğu gibi.

Oyunda birliğinizi aktif olarak kontrol etmiyorsunuz fakat yurttaşlarınız cephaneniz bittiğinde size mühimmat vererek size yardımcı oluyorlar. Activision’ın Hollywood aktörleriyle olan ilgisi, WWII’de de son bulmuyor. Josh Duhamel (Las Vegas, Transformers serisi) ve Jeffrey Pierce (Bosch, The Last of Us’tan Tommy)’ da oyunda takılıyorlar.

Activision aynı zamanda çoklu oyuncu için Kasım ayına doğru beta testi olacağını da belirtiyor. ‘War’ olarak adlandırılan moda ek olarak yeni bir sosyal ortam çeşidi de olacak. Sledgehammer bunu şöyle açıklıyor: Oyuncular İkinci Dünya Savaşı’ndaki hikaye tabanlı simgesel savaşlarda yer alacaklar. Bu savaşlar Normandy Beach işgali, hedef görevleri yerine getirme ve adı kötüye çıkmış Fransız sahiline doğru ilerleme gibi bölümlerden oluşuyor. Bu haliyle EA’nın Battlefield 1’de geçen yıl ‘Frontlines’ modu ile yaptığı şeye oldukça benziyor.

Bu arada; eğer E3 için bilet satın alacak olursanız, oyunun multiplayer bölümünün bir kısmını gösteri alanında oynayabileceksiniz. Tipik ‘Deathmatch’ ve ‘Bayrağı yakalama’ görevlerinin yanı sıra ayrı bir korku temelli ortaklaşa mücadele olacak. Tabii ki ‘Zombies’ moduna benzer şekilde.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...