Çin’in teknoloji devi Xiaomi, kısa menzilli yeni projektörünü tanıttı

Date:

Xiaomi kısa menzilli yeni projektörünü tanıttı

Çin’in önde gelen teknoloji şirketlerinin arasında yer alan Xiaomi, akıllı telefonlarıyla sektörde çok önemli noktalara gelmiştir. Akıllı telefonlarının sağladığı özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir şirkettir. Xiaomi, akıllı telefonlarının yanı sıra, geçtiğimiz gün kısa menzilli bir projektör modelini tanıttı.

Bu kısa menzilli yeni projektörün adı Xiaomi Laser Projector. Projektör deyince aklınıza kocaman bir cihaz geliyor değil mi? Ama Xiaomi, bunu tamamen ortadan kaldırıyor. Eviniz küçükte olsa, Xiaomi Laser Projector’e mutlaka yeriniz olacaktır. Öyle büyük odalara ihtiyacınız kalmayacak. Cihaz, duvardan 5cm-50cm uzaklıkta bile 150 inç büyüklüğünde bir görüntü elde etmenizi sağlıyor. Fiyatıda düşündüğünüz kadar pahalı olmayacak. ALPD 3.0 lazer ışık kaynağı teknolojisi ile güçlendirilmiş olan projektör, 5000 lümen parlaklık ve 3000:1 kontrast vaad ediyor. Cihaz, 25.000 saatlik kullanım ömrü de sağlayacak.

[irp posts=”20121″ name=”Refurbished Apple Pencil 85 dolara satışa sunuldu”]

Xiaomi kısa menzilli yeni projektörünü tanıttı

3 HDMI bağlantı noktasına sahip olacak olan Xiaomi Laser Projector, içerisinde 4 çekirdekli A53 işlemcisini barındıracak. Ayrıca cihaz, Android işletim sistemini de çalıştırabiliyor. Üzerinde 2 tweeter, 2 woofer olan cihazın Wi-Fi ve Ethernet bağlantısı da mevcut. Xiaomi Laser Projector’un henüz Çin dışında satışa sunulup sunulmayacağı belli değil. Muhtemelen Çin dışında satışa sunulmayacaktır. Çünkü, Xiaomi, akıllı telefonları hariç diğer ürünlerini ülke dışına satışa çıkarmaya sıcak bakmayan bir şirket.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...