Çok yakında bir Google Project Fi telefonu geliyor!

Date:

Yeni Google Project Fi telefonu geliyor!

Google Project Fi uyumlu bir akıllı telefon bizleri bekliyor.

Google, Project Fi kapsamında, MVNO hizmetini destekleyen bir akıllı telefon çıkarıyor. Peki, nedir bu Google Project Fi? Öncelikle bunu açıklayalım. Google, Fi projesi ile, kullanıcılarına global operatör desteği sunmayı hedeflediği bir projedir. Bu da, size bir operatör yerine Google müşterisi olarak, herhangi bir ülkede, hangi operatör daha iyi çekiyor ise onun üzerinde bağlantı kurabilmeyi sağlıyor. Project Fi kapsamında çıkacak olan yeni akıllı telefonun haberini atılan bir tweet sayesinde öğrendik. Yeni Google Project Fi akıllı telefonun adı Moto X4!

Yeni Google Project Fi telefonu geliyor!

Peki, Google Project Fi uyumlu yeni akıllı telefon Moto X4’ün özellikleri neler? Yeni akıllı telefon Moto X4, Snapdragon 660 yonga seti ile piyasaya çıkacak. Cihazın, 5.2 inç büyüklüğünde kavisli FULL HD çözünürlüğünde bir ekranı mevcut. Telefonun 4 GB RAM’I bulunacak. Ayrıca, 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Kamera özelliklerine gelecek olursak. Yeni akıllı telefon Moto X4’ün, çift lensli bir arka kamerası olacak. Bu da telefonun en dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor.

[irp posts=”20417″ name=”Sony, IFA 2017’de çerçevesiz bir telefonun tanıtımını yapabilir”]

Akıllı telefon gücünü, 3800 mAh’lık bir bataryadan alacak. Ve, bununla da kalmayıp, telefon, Turbo Şarj Teknolojisine sahip olacak. Telefonun özellikleri ile ilgili elde ettiğimiz son bilgi ise, cihazın IP68 sertifikasına sahip olarak satışa çıkarılacağıdır. Bu da, telefonun suya ve toza dayanıklı olduğunu gösteriyor. Sizce, yeni akıllı telefon Moto X4, iyi bir çıkış yakalar mı?

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...