Fyre Festival kurucusu Billy McFarland dolandırıcılıkla suçlanıyor!

Date:

Fyre Festival kurucusu Billy McFarland tutuklandı!

2017 Fyre Festivali hakkındaki haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Bahamalar’da düzenlenen ve tanıtımı için milyonlar harcanan dünyanın en ünlü müzik festivali Fyre Festival, hüsranla sonuçlanmıştı. Festivale giden katılımcılar, 4 bin ila 20 bin dolar arasında bilet satın almışlardı. Fakat, festivalde umduklarını bulamadılar. Kendilerine söylenenlerin altında bir hizmetle karşılaştılar. Festival, kötü organizasyon olarak değerlendirilip iptal edilmişti.

Fyre Festival kurucusu Billy McFarland tutuklandı!

Festivalde yeteri kadar yiyeceğin, suyun ve tuvaletin bulunmadığını gören katılımcılar gittiklerine pişman oldular. Bunun üzerine, ünlü Hollywood avukatı Mark Geragos, Fyre festival organizatörleri, Ja Rule ve Billy McFarland’a 100 milyon dolarlık bir dava açmıştı. Şimdi ise, bir başka suç ile karşımıza çıkan Billy McFarland zor günler yaşıyor. Billy McFarland, şirketi Fyre Media’ya toplam 1,2 milyon dolar destek veren iki yatırımcıyı dolandırmakla suçlanıyor.

[irp posts=”20410″ name=”Microsoft’un iptal edilen Surface Mini adlı cihazı ortaya çıktı”]

Bunların yanında, sahtecilik ile de yargılanan McFarland, eğer mahkeme iddianameyi kabul ederse, federal bir hapishanede 20 yılı kadar hapis istemiyle yargılanacak. Festivalin diğer kurucusu Ja Rule hakkındaki kamu davası ise devam ediyor. Öte yandan, Billy McFarland’ın bilet satışlarında da dolandırıcılık yaptığı söyleniyor. Hem bilet satışlarından hem de yatırımcılardan toplamda 190 milyon dolara gelir elde ettiği iddia ediliyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...