Crytek, Hunt Showdown için yeni bir video yayınlandı

Date:

Crytek, Hunt Showdown için genişletilmiş bir video yayınladı

Oyun severlerin merak içinde beklediği oyun olan Hunt Showdown’dan uzun bir oynanış videosu yayınlandı. Cevat Yerli’nin başında bulunduğu oyun stüdyosu Crytek, bu sefer oyunun daha da genişletilmiş bir videosunu oyunseverlere sundu.

Cevat Yerli’nin CEO koltuğunda oturduğu Crytek firması, oldukça zor zamanlar geçiriyor. Firma, aslında son birkaç senedir istediği işleri yapamadı. Crysis serisinin ardından yapılan oyunların beklenen seviyede olmaması, Crytek’in önemli kararlar almasına neden olmuştur. Ayrıca, yapımcı firma küçülmeye de gitmiştir. Uzun bir süredir, oyunseverler tarafından ayrı bir yeri olan Crytek’ten yeni bir oyun duyurusu haberi alınamamıştı. Fakat, kısa süre önce 2014 yılında duyurulan Hunt Horrors of the Gilded Age’in revize aşamasında olduğu belirtilmişti. Revize aşamasında olan oyun hakkında daha çok bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkteki haberimize giriş yapabilirsiniz.

[irp posts=”18763″ name=”Horrors of the Gilded Age, E3 2017’de tanıtılacak”]

Yapılan bu açıklamadan sonra, oyunun isminin değiştirildiği açıklandı. Crytek, E3 öncesinde Hunt Showdown’ı resmi olarak tanıtmış ve oyun hakkında bazı detaylar vermişti.Oyun henüz pre-alpha aşamasında olmasına rağmen sonra derece kaliteli grafiklere de sahip. Yalnızca PC için yayınlanacak olan Hunt Showdown için henüz net bir çıkış tarihi verilmedi. PcP oynanışa sahip, online tabanlı bir yapım olan Hunt Showdown için geçtiğimiz gün daha uzun bir oynanış videosu yayınlandı. Gelin, bu oynanış videosunu izleyelim.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...