Efsane oyun: “Hitman” ücretsiz oldu!

Date:

Efsane oyun: “Hitman”in ilk bölümü artık ücretsiz

Hitman’in yeni oyununu denemek isteyenlere müjde!

Oyunseverler, Hitman’in ilk bölümünü, PS4, Xbox One ve PC için tamamen ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilecekler. Biliyorsunuz ki, IO Interactive yani Hitman oyununun geliştirici ekibi, bir süre önce Square Enix ile yollarını ayırmıştı. Ve, bu yol ayrılığından sonra, oyuncular son Hitman oyununun komple bütün bölümlerini uygun bir fiyata satın alabiliyordu. Şimdi ise, Hitman’in ilk bölümü tüm platformlar için tamamen ücretsiz oldu. Oyunseverler, bu duruma en çok sevinen kişiler oldu. Oyunun ilk bölümlerini ücretsiz bir şekilde oynayabilecekler.

Oyunun sadece ilk bölümünü, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Geriye kalan bölümleri oynamak isterseniz eğer ücret ödemek zorunda kalacaksınız. Sizi kendine bağladıktan sonra, diğer bölümleri eminim indirmek isteyeceksiniz. Bu bir strateji mi dersiniz?

IO Interactive’in CEO’su Hakan Abrak konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu. Bu açıklamada; “Tüm oyuncuları Hitman’in yeni oyununu oynamaya davet etmekten gurur duyuyoruz. Hitman çok fazla seviliyor ve bu teklifle birlikte, daha çok kişinin oyunu seveceğini umuyoruz. Bunun, Hitman’in en iyisi olduğuna inanıyoruz” dedi.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...