Sony’nin projektörü: Xperia Touch, Avrupa’da artık satışta!

Date:

Sony Xperia Touch, Avrupa’da satışa çıktı!

Evet, uzun süredir konuşulan, Sony’nin düz yüzeyleri 23 inçlik dev bir Android platformuna çeviren projektörü Xperia Touch, Avrupa’da satışa sunuluyor. Sony, bu projektörünü ilk tanıttığı zamanlarda, herkes tarafından çok ilgi görmüş ve dikkatleri üzerine toplamıştı. Japon teknoloji devinin yeni oyuncağı olan bu projektör, düz ve pürüzsüz alanları 21 inçlik dev bir Android platformuna dönüştürebiliyordu. İlk olarak Amerika ve Japonya’da satışa sunulan Xperia Touch, artık Avrupada da satışa sunulmaya başladı.

Sony tarafından yapılan açıklamada, düz yüzeyleri 23 inçlik dev bir Android platformuna çeviren projektör, Xperia Touch’ın, öncelikli olarak, Fransa, İngiltere, Norveç, İspanya, Danimarka, Finlandiya ve İsveç’te satışa sunulacağı belirtildi. Cihazın, ilerleyen günlerde de, diğer Avrupa ülkelerinde satışa sunulacağı da söylendi.

Sony Xperia Touch, Avrupa’da satışa çıktı!

Projektörün, Avrupa’daki fiyat etiketi, yaklaşık 1499 Euro olarak belirlendi. Fiyat açısından oldukça pahalı bir cihaz. Avrupa’da bu fiyata satışa sunulan cihazın, ülkemizde de yaklaşık 7000 ila 8000 arasında bir fiyat etiketinin olması bekleniyor. Bu cihaz sayesinde, birçok Android oyunu, sevdiklerinizle eğlenceli bir şekilde multiplayer olarak oynama şansını yakalıyorsunuz. Çok eğlenceli bir cihaz olduğu kesin ama sizce bu fiyata değer mi? Görüşlerinizi bizimle paylaşmanız önemli.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...