Delta-LSTN ortaklığındaki lüks kulaklıklar ulvi bir amaca hizmet edecek

Date:

Ahşap panelli

15 Temmuz’dan başlamak üzere Delta havayollarında kıtalararası first ya da business class uçuş yapacak olanlar koltuklarında bir çift premium LSTN kulaklık çifti görecekler. Kulaklık üreticisinin tanındığı ahşap panellerle donatılmış kulaklıklar gerçekten sıradan uçuş kulaklıklarından farklı bir görünüme sahipler. LSTN havayolu firması ile son iki yıldır ortak çalışma yapma konusunda gayret sarf ediyor, fakat sadece kendi yararı için değil. Projenin uygulamaya konulmuş olmasıyla birlikte firma, bir çok insanın yeniden, belki de ilk kez duymasına aracı olabilir: sosyal sorumluluk sahibi kulaklık üreticisi firma, gelirin yüzde yüzünü ‘Starkey Hearing Foundation’ a bağışlıyor.

LSTN, Starkey ile yapmış olduğu çalışmadan bu yana dört yıldan az bir sürede dünya çapında 22.000 işitme-engelli bireye yardım ettiğini söylüyor. Kurum sadece Amerika’da değil, aynı zamanda Asya, Afrika, Güney Amerika ve Karayipler’de ihtiyaç sahibi olanlara işitme malzemeleri dağıtarak bir çok işitme misyonunu destekledi. Aslında LSTN’in Delta’dan kazanacaklarıyla desteklenecek olan ilk misyon Mayıs ayında Peru’da yer alacak. Delta’nın uluslararası uçuşlarda first ve business class’ta günlük 10.000’in üzerinde yolcusu olduğunu göz önünde bulundurursak LSTN’in gelecekte birkaç misyonu daha mali olarak destekleyebileceğini tahmin edebiliriz.

Delta, gösteri sisteminde sunulacak olan bir video ile kulaklık üreticisinin misyonunu destekleyerek kendi üzerine düşeni yapacak. Aynı zamanda tüm uçuş ekibini LSTN’in marka temsilcileri olarak eğitecek.

Markayı daha fazla kişiye duyurarak daha fazla müşteri kazanma ve daha fazla işitme etkinliğine gidecek olan daha fazla para kazanma ümidi içerisindeler.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...