Dünyanın en pahalı saati hangisi hiç merak ettiniz mi?

Date:

Acaba, dünyanın en pahalı saati hangisi? İşte dünyanın en pahalı 10 saatini sizin için inceledik.

Dünyanın en pahalı saatleri hangileri diye hiç merak ettiniz mi? Bu haberde, sizin için, dünyanın en pahalı 10 saatini anlatacağım. Pahalı taşlar, pırlantalar ve milyonlarca dolara mal olmuş süslemeleri ile gözlerinize inanamayacaksınız. Bu saatler, zamanı olabildiğince doğru hale getirmek için içerisinde karmaşık bir mekanizma bulundurur. Bazıları, yer çekiminin etkilerini dengeleyen karmaşık bir mekanizma olan “turnbillion” ile donatılmıştır. Bu kullanılan karmaşık mekanizmalar, kesinlikle saatlerin fiyatlarını artıran en temel unsurlarıdır. Evet, hazır mıyız? İşte, dünyanın en pahalı 10 saati.

  1. Brequet Pocket Watch 1970 BA/12 : Dünyanın en pahalı saati olan bir başka saat 18 karat saf altından yapılmış şık bir cep saati. Zarif bir işçilik ile tasarlanmıştır. Saatin fiyat etiketi, 734,000 dolardır.

Dünyanın en pahalı saati Brequet Pocket9. Blancpain 1735 Grande Complication : Bu saati kolunuza takmanız size kesinlikle büyük bir hava katacaktır. Saatin kasası, platinden yapılmıştır. Dünyanın en pahalı saati’nin kayışı timsah derisinden tasarlanmıştır. Tam 740 adet parça kullanılmıştır. El işçiliği fazladır. Bu nedenle de dünyanın en pahalı 10 saati arasına girebilmiştir. Fiyat etiketi, 800,000 dolardır.

Dünyanın en pahalı saati Blancpain 1735 Grande Complication8. Louis Moinet Magistralis : Magistralis, görkemli ve benzersiz bir parçadır. Bu saatte, Ayda bulunan bir gök taşı parçası vardır. Oldukça kalıcı bir takvim mekanizması vardır. Fiyatı, 860.000 dolardır. Dünyanın en pahalı saati olmayı hak ediyor.

[irp posts=”19578″ name=”Almanya, insan haklarını hiçe sayan yeni bir skandal karara imza attı!”]

Dünyanın en pahalı saati Louis Moinet Magistralis 7. Hublot Black Caviar Bang : Hublot Black Caviar 2009 yılında piyasaya çıkmıştır. 501 el yapımı kesilmiş siyah elmas ve 18 karat beyaz altın ile kaplanmıştır. Klasik, sade ve şık bir saattir. Fiyatı, 1 milyon dolarla dünyanın en pahalı saati olarak listede yerini aldı.

Dünyanın en pahalı saati Hublot Black Caviar Bang6. Chopard Super Ice Cube : İsviçre yapımı bir saat olan Chopard Super Ice Cube, 60 karat elmasla bezenmiştir. Bu lüks saat, suya ve çizilmelere oldukça dayanıklıdır. Hangi kadın böyle bir saate sahip olmak istemez ki? Lakin, fiyatı, 1.1 milyon dolardır.

Dünyanın en pahalı saati Chopard Super Ice Cube5. Patek Philippe Sky Moon Tourbillion : Patek Philippe tarafından tasarlanmıştır. Gece gökyüzünün kendi hassasiyetine sahiptir. Karmaşık bir mekanizması vardır. Oldukça modern bir saattir. Fiyatı, 1.3 milyon dolardır.

Dünyanın en pahalı saati Patek Philippe Sky Moon Tourbillion4. Vacheron Constatin Tour de I’lle : Tour de I’lle, İsviçreli üretici Vacheron Constantin tarafından üretilmiştir. Bu saatte, 18 ayar altın kullanılmıştır. Ve, mavi safirde içerisinde bulundurmaktadır. İki taraflı bir saattir. Fiyatı, 1.5 milyon dolardır.

Dünyanın en pahalı saati Vacheron Constatin Tour de I’lle

[irp posts=”19507″ name=”İşte dünyanın en pahalı 10 cep telefonu”]

3. Patek Philippe Platinum World Time : Patek Philippe tarafından yaratılan Platinum World Time, 2002’de, 4 milyon USD’ın üzerinde açık arttırmada satıldı. Dünyanın en pahalı 10 saatinin arasında 3.sıraya oturuyor. Renk konusunda oldukça fazla seçenek sunar. Fiyatı, 4 milyon dolardır.

Dünyanın en pahalı saati Patek Philippe Platinum World Time2. Patek Philippe Super Complication : 1933’te bankacı Henry Graves Jr. için Patek Philippe tarafından tasarlanmıştır. Saatin yapımı tam 5 yıl sürmüştür. 18 Karat altın ile bezenmiştir. 24 komplikasyona sahiptir. Açık artırmada satılan en pahalı saatlerden biridir. Fiyatı, 11 milyon dolardır.

Dünyanın en pahalı saati Patek Philippe Super Complication1. Chopard 210 karat : Ve, geldik dünyanın en pahalı 10 saati içinde 1.sıraya oturan saate. Chopard 210 karat, çok pahalıdır ve liste fiyatı bulunmamaktadır. Renkli elmaslarla süslenmiş olan saat, bir saatten öte sanki bir bilezik gibi duruyor. Değerli bir mücevher parçasıdır. Fiyatı, 26 milyon dolardır.

Dünyanın en pahalı saati Chopard 210 karat

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...