‘Star Wars: Battlefront 2’ Multiplayer karşılaşması canlı olarak yayınlanacak

Date:

20-20 multiplayer mücadele

Electronic Arts 10 Haziran’da ‘Star Wars: Battlefront 2’ nin ilk multiplayer karşılaşmasını canlı olarak yayınlayacağını duyurdu. Canlı yayın EA Play etkinliğinin bir parçası olacak. Etkinlik, 13 Haziran’da başlayacak olan E3 2017’nin ön ayağı olma özelliği taşıyor.

10 Haziran’da saat 22:30’da yayınlanacak olan canlı yayın, ‘The Assault on Theed’ adını taşıyor ve Naboo gezegeninde geçen 20’ye 20’lik mücadeleyi yansıtıyor.

EA blog yazısında “Armies of Clones ve Droids oyun boyunca koşuşturacak, yakıcı silahları bir zamanlar sükunet içerisinde olan Naboo’nun başkentinde hakim olan sessizliği bozacak. Ve çatışma anaforunun merkezinde ışın kılıçları ve Darth Maul ve Rey, savaşan askerlerin saflarını bir tırpan gibi biçecek” diyor.

Naboo gezegeni, 1999 yapımı ‘Star Wars: 1. Bölüm – The Phantom Menace (Fantom Tehdidi)’ filminin yapım merkezinde yer alıyor. Görünen o ki EA, hayranlarının, ‘Battlefront 2’nin ‘Star Wars’ destanının giriş dönemini de içereceğini bilmelerini istiyor. Darth Maul ve Rey’in ‘The Assault on Theed’ canlı yayınına dahil edilmeleri, oyun yapımcısı firmanın çıkacak çatışma oyununun çağlar arası kahramanları içereceğini göstermesinin bir yolu.

EA “EA Play’de ‘Star Wars: Battlefront II’nin canlı müsabakasını ilk kez seyredebileceksiniz. Canlı  yayın, üç bölümlü oyunun giriş aşamasında gerçekleşen yeni multiplayer mücadelelerden biri olan ‘Assault on Theed’ esnasında 40 oyuncunun mücadelesini yansıtacak” diyor.

 Battlefront 2, son duyumlar

EA Battlefront 2’nin sadece bir fragmanını yayınladı. Fakat bazı sızıntıcılar oyuna dair klipleri paylaşmaya başladılar bile.

Bu hafta başlarında sızan bir klip, ‘A New Hope’tan ‘Tantive IV’ olduğuna inanılan uzay gemisinde Rebel askerlerini sahneliyor. Bu arada diğer bir klip de Palpatine’s Sentinel droidinin imparatorunu, Iden Versio’nun droid arkadaşını ve aynı zamanda kısa multiplayer oyun anlarını içeren kamera arkası görüntüleri yansıtıyor.

Star Wars Battlefront 2

Aynı zamanda ‘Battlefront 2’nin yüklenme ekranı gibi görünen bir ekran görüntüsü de var. Sızdırılan bu ekran görüntüsünün en ilgi çekici yanı, Star Card’a ait oyun özelliklerinin dönüş yapacak gibi görünmesi.

‘Star Wars: Battlefront 2’ nin PlayStation 4, Xbox One ve PC’ler  için piyasaya çıkış tarihi 17 Kasım 2017 olarak belirlendi.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...