Efsane araba, Porsche 911 Turbo S Exclusive, sadece 500 tane üretildi

Date:

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series 2017 modeline dünya genelinde sadece 500 kişi sahip olabilecek.

Porsche için çok özel bir yer olan, Exclusive Manufaktur atölyesinde, meslek uzmanları el işciliği ve müşterilerin ilhamını, Porsche 911 Turbo S Exclusive aktardılar. Serinin en güçlü modeli. Altın sarısı metalik rengi ve kaputtan tavana uzanan karbon alaşımlı şerit özelliği ilk bakışta göze çarpan özelliklerinden. Aerokit arka kanat ve siyah renkli paslanmaz çelikten iki çift egzoz, ayrıca Exclusive Manufaktur plakalarını taşıyan dekoratif kanatlar ile eşsiz bir spor tasarımı ile Porsche desing hatlarını bir araya getirmişler.

Porsche 911 Turbo S Exclusive iç mekan tasarımı.

Karbon iç mekan paketinde, bakır iplikler dekor şeritleri olarak öne çıkıyor. İki kat deri kaplı 18 farklı yöne ayarlanabilen spor koltuklar ve iç katmanlarında altın sarısı iki şerit dış konsepte uyum sağlamış durumda. Alcantra tavan döşemesi, karbondan yapılmış kapı eşiği ve led aydınlatmalı Exclusive Series yazı diğer özelliklerinden bazıları. Ayrıca aracın yolcu koltuğunda sınırlı sayıdaki üretim sayısını belirten plaka araca sahip olanların ayrıcalığını göstermektedir.

2017 Porsche 911 Turbo S Exclusive

2017 Porsche 911 Turbo S Exclusive 2.9 saniyede 100 km’ye çıkıyor, 200 km hıza ise 9,6 saniyede çıkıyor.

Güç üretimi 446 kW (607 hp), 3,8 litrelik altı silindirli ve çift turbo şarjlı boxer motoru, özel güç kitiyle 2.250 ila 4.000 d/dk arasında 750 Nm tork üretiyor, yakıt tüketimi 9,1 l/100 km. Aracın maksimum hızı saatte 330 kilometre. PCCB seramik fren sisteminin ilk defa kullanıldığı aracın jant boyutu 20 inç. Porsche Active Suspension Management (PASM) ve Sport Chrono Paketi ile aktif spor şasi sistemi, standart donanım kapsamında. Arka aks yönlendirme sistemi ve yana yatma önleme sistemi Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC), direksiyon hakimiyetini ve stabiliteyi artırıyor.

2017 Porsche 911 Turbo S Exclusive

911 Turbo S Exclusive özel bavul seti

Müşteriler, bu sınırlı üretim otomobillere sahip olanlar için özel olarak geliştirilmiş deri Exclusive Serisi bagaj seti ile otomobillerinin dışında da eşsiz Exclusive Serisi tasarımının keyfini çıkarabilecek. İki bavulun, günlük kullanım çantasının ve elbise torbasının boyutlarının yanı sıra, bagaj setinin görsel detayları da 911 Turbo S Exclusive Serisi’ndeki bagaj alanına mükemmel uyumlu.

2017 Porsche 911 Turbo S Exclusive

Özel istek programından Porsche Exclusive Manufaktur’a.

2017 Porsche 911 Turbo S Exclusive

porsche-normal

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...