Efsane oyun: Starcraft: Remastered yeni özellikleriyle geri dönüyor!

Date:

Starcraft: Remastered birçok özellik ile geri dönüyor

Efsane yapım geliştirilmiş özelliklerle oyunseverlere sunulacak.

Birçok insan, hala 1998’de piyasaya çıkan gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan StarCraft’ı oynamaya devam ediyor. Gerçekten efsane oyun diyebiliriz. Genelde “kız oyunu değildir” derler ama yanılırlar. Çünkü ben bile kız halimle bir StarCraft hayranıyım. Zamanında, bir adamın tam 40 saat kadar StarCraft oynadıktan sonra öldüğü haberi çıkmıştı. Ve, o günden sonra bu strateji oyunu benim de ilgimi çekmeye başladı. Gerçekten, 40 saat başından kalkmayacak kadar bağımlılık yapar mı bir oyun?

StarCraft için gelmiş geçmiş en iyi gerçek zamanlı strateji oyunu demek herzaman için yerinde olacaktır. Blizzard’ın bugünlere gelmesindeki en büyük etkenlerden biridir. Şimdi ise, StarCraft: Remastered oyunu geliştirilmiş özelliklerle geri dönüyor. Eminim, siz de benim gibi bir StarCraft hayranı iseniz, şu an heyecan içinde oyunun çıkış tarihini merak ediyorsunuzdur. O yüzden, fazla uzatmadan açıklayayım. Yapılan duyuraya göre, oyun 14 Ağustosta piyasaya çıkışını gerçekleştirecek. Çok bir şey kalmamış.

[irp posts=”20482″ name=”The LEGO Ninjago Movie Video Game duyuruldu!”]

Oyun, içeriğinde, StarCraft ve StarCraft: Brood War yapımlarını da bulunduracak. Haberimizin başında da belirttiğim gibi, efsane yapımın bir çok özelliği güncellenmiş ve geliştirilmiş. Oyun, 4K UHD çözünürlük desteği ile çıkış yapacak. Bunun yanı sıra, yeniden geliştirilmiş diyalog ve dijital ses, matchmaking sistemi, remastered grafikler ( önceki sürümde grafikler pek iyi değildi.) ve Blizzard ağına bağlantı gibi birçok geliştirilmiş özellikleri ile oyunseverlerle buluşacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...