Sony’nin yarı-akıllı saatleri, deri kayış seçeneği ile duyuruldu

Date:

Sony’nin yarı-akıllı saatleri duyuruldu!

Sony’nin, dahili kuluçka merkezi tarafından geliştirilen analog tarzdaki akıllı saatleri Wena Wrist’i hatırlıyor musunuz? Sony, Wena Wrist akıllı saatlerin Three Hands Square adlı yeni versiyonlarını duyurdu. Normal bir saate benziyor fakat hareket takibi yapıyor ve NFC çipi ile mobil ödemelerinizi yapabiliyor. Ve, çelik bileziğindeki LED vasıtasıyla size bildirim uyarıları gönderiyor. Ayrıca, bu akıllı saatler artık deri kayış seçeneğine de sahipler.

Sony, Three Hands Square versiyonları ile size iki tip seçenek sunuyor. Biri yuvarlak model, diğeri ise kare kasa seçenekleri. Hem erkek müşterilerine hem de kadın müşterilerine hitap edebilmeyi başarabilmiş. Genelde kadınların tercihleri kare kasa modeller olur. Sanırım daha kibar duruyorlar. Ayrıca, Sony, 18 mm, 20 mm ve 22 mm ebatları ile birlikte, üç farklı boyutta deri kayış kullanabilmenizi de sağlıyor.

[irp posts=”20482″ name=”The LEGO Ninjago Movie Video Game duyuruldu!”]

Sony’nin yarı-akıllı saatleri duyuruldu!

Sony’nin Three Hands Square versiyonu akıllı saatleri, Temmuz ayı içerisinde ilk olarak Japonya’da satışa sunulacak. Bu modeller ilk önce çelik bilezikle alınabilecek. Aralık ayı sonuna doğru da deri kayışlı modeller çıkış yapacak. Sony’nin yarı-akıllı saatlerinin fiyatına gelecek olursak, cihazın sadece kasası 93 dolarlık bir fiyata sahip. Çelik bilezik 303 dolar, deri kayışlar ise 75 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Sizce, Sony’nin bu yarı-akıllı saat fiyatları cazip mi?

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...