Vivo’nun orta segment akıllı telefonu X9s’in özellikleri ortaya çıktı

Date:

Vivo’nun orta segment akıllı telefonu X9s’in özellikleri

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, 6 Temmuz’da Pekin’de gerçekleştirilecek açılış için basın davetiyelerini yollamaya başladı. Bu da demek oluyor ki, Vivo, önümüzdeki hafta X9s ve X9s Plus akıllı telefonlarını piyasaya çıkarmak için hazırlanıyor. Lansman teaserından akıllı telefonla ilgili fazla bilgi yer almadı. Fakat ortaya çıkan görüntüler, akıllı telefonun teknik ve görüntü özellikleriyle ilgili birçok bilginin ortaya çıkmasını sağladı.

Playfuldroid tarafından paylaşılan teaser görüntüsü, X9s akıllı telefonun arka panelini gösteriyor. Ve, sol üst tarafında bulunan kamera paneliyle selefine benzediği rahatça anlaşılıyor. Geçtiğimiz günlerde de X9s akıllı telefonu TENAA’da görülmüştü, sizlerle haberi paylaşmıştık. Fakat, akıllı telefon ile ilgili çok fazla bilgi yoktu elimizde. Şimdi, Playfuldroid’in paylaşmış olduğu görüntüyle daha da netleşti herşey.

Vivo’nun orta segment akıllı telefonu X9s’in özellikleri

[irp posts=”20436″ name=”Çok yakında bir Google Project Fi telefonu geliyor!”]

X9s akıllı telefonu, Qualcomm Snapdragon 660 yonga setinden gücünü alacak. Muhtemelen çıkacak olan X9s Plus’ta aynı şekilde bu işlemciden gücünü alacaktır. Telefonun sistemi ise, 4 GB RAM ile desteklenecek. Ve, 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak olan akıllı telefonun, 16 MP’lik bir arka kamerası ve ön tarafında 5MP+20MP’lik çift kamera kurulumu olacak. Vivo X9s, 5.5 inç’lik bir ekrana sahip olacak. Bunun, Vivo X9s Plus’ta ise, 5.85 inç olarak değişeceği söz konusu. Akıllı telefon Vivo X9s’in çıkış tarihi ile ilgili kesin bir bilgi henüz ortaya çıkmadı. Ama, pek yakında bu konu hakkında da bir açıklama gelecektir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...