Efsanevi araba tasarımcısının yeni ‘Elektrikli Araba’ modeli

Date:

Uygun fiyat ve lüks kombinasyonu

Henrik Fisker EMotion lüks elektrikli arabası hakkında şimdiye değin birkaç ip ucu vermişti fakat şimdi kalan bilgilerle ilgili ne zaman duyum alabileceğinizi öğreneceksiniz. Otomotiv dizaynı efsanesi, adaş firmasının EMotion modelini 17 Ağustos’ta resmi olarak açıklayacağını söyledi. Meselenin ne olduğunu öğrenmek için çok fazla beklemek zorunda değilsiniz, zira Fisker daha şimdiden temel özelliklerle ilgili olarak temel bilgileri vermeye başladı.

Fisker’ın firması daha önce 650 km mesafelik bir seyahat menzili ile birlikte (Fisker’ın Business Insider’a yaptığı açıklamaya göre lityum-iyon bataryaları yerine grafin süperkapasitörleri kullanılacak) 260 km/h’lik bir hız oranını hedeflediğini açıklamıştı. Model, olası bir sürücüsüz araç kullanımına yönelik olarak kamera ve sensör donanımını da barındıracak. EMotion, Tesla Model S’de olduğu gibi fiyatlandırılacak.

Tabii bu, otomobil üreticisinin toplu satış faktörünü göz ardı ettiği anlamına da gelmiyor. EMotion , teorik olarak Chevy Bolt ve Tesla Model 3’ün fiyatlarının yaklaşık 35.000$ altında bir fiyatla ‘giriş seviyesi’ araç konseptinin bir öncüsü olarak düşünülüyor. Aracın söz verildiği şekilde gelip gelmeyeceği büyük oranda EMotion’ın performansına bağlı tabii fakat bu aracın, hem Karma ve hem de Fisker’ın orijinal canlı örneğinin düştükleri tuzaklara düşmemesi ihtimali oldukça yüksek.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...