Galaxy S8 ön siparişleri rekor kırıyor

Date:

Samsung tarihinin en yüksek rakamları

Samsung Galaxy S8’i hazırlarken herkes, firma talihsiz Note 7 vakasından yakasını sıyırabilecek mi diye merak ediyordu. Mükemmel donanım kalitesi perspektifinden S8’in yeniden eski çalışma sistemine döndüğünü söyleyebiliriz. Tabii beklenmedik bir gelişme olmadığı sürece. Diğer bir soru müşterilerin geçen yılki vakadan sonra Samsung’u reddedebileceklerine yönelikti fakat göründüğü kadarıyla bu gerçekleşmedi: Samsung S8 ve S8+ ön siparişlerinin gördükleri en iyi rakamda olduğunu söylüyor.

Firma ön satışların 2016 yılı Galaxy S7 ön siparişleriyle kıyaslandığında %30 daha fazla olduğunu belirtti. Samsung en iyi satışı yapılan telefonlar arasında S7’nin bir önceki rekoru elinde bulundurduğunu söyledi. Fakat şimdi bu rekor artık firmanın son modeline geçmiş bulunuyor. Tabii Samsung kesin rakamlar belirtmiyor dolayısı ile bu lansmanın iPhone 7 ile sağlıklı bir karşılaştırmasını yapmak zor. Fakat Samsung Temmuz’da çeyrek dönemlik finansal açıklamalarını yapacak. Bu vesileyle S8’lerin firmanın girdilerini ne oranda etkilediği ile ilgili olarak daha iyi fikir sahibi olabileceğiz.

Aynı zamanda Galaxy S8 sahiplerinin göz kulak kesilmelerini gerektirecek bir de yazılım güncellemesi olacak. Telefonunun başına bela olan ilk küçük sorunu giderecek bir güncelleme bu. Bir çoklarının isteyeceğinden daha kırmızımsı boyalı görünen ekran sorunu. Samsung ekranla ilgili bir sorunun olmadığını belirterek ekranın renk ayarını yapacak bir güncellemenin bu hafta yayımlanacağını belirtti.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...