En son sızan iPhone 8 parçaları heyecan verici yeni özelliğe işaret ediyor

Date:

iPhone 8’e yüz tanıma özelliği mi geliyor?

Son zamanlarda ortaya çıkan pekçok iPhone 8 sızıntısının arasında, en sonuncusu, iPhone 8’in ön camının en üst kısmını ifade eden bir fotoğrafı içeriyor. Slashleaks tarafından yayınlanan fotoğraftaki en son sızan iPhone 8 parçaları heyecan verici yeni özelliğe işaret ediyor, Apple’ın iPhone 8 ile bir cihazın kilidini açmak ve belki de güvenli işlemleri doğrulamak için kullanılabilecek yeni bir yüz tanıma özelliği sunacağını ileri süren önceki raporları doğruluyor. Gerçekten de, bu yılın başlarında Apple, inanılmaz derecede gelişmiş ve güvenli bir yüz tanıma yazılımı olan Realface adlı bir İsrail girişimini satın aldı.

Sızdırılan fotoğrafda aşağıda görülebileceği gibi, iPhone 7’de bulunmayan üç dairesel kesik var. Kesinlikle spekülatif olmasına rağmen, bu kesiklerin, ek bir kameraya yer vermek üzere planlanan ilave kamera modülleri için olduğu sanılıyor.

iPhone 8 glass panel

Yeni yüz tanıma özelliği

Apple’ın yüz tanıma planlarının kullanıcı tanımlamasının çok ötesine geçebileceğini de belirtmek gerekir. Spesifik olarak, kullanıcıların kendi başlarının fotoğraflarını oynatabilen karakterlere bindirebilmeleri için iPhone 8’deki ön yüz kameralarının oyun amaçlı kullanılabileceği yönünde spekülasyonlar yapılıyor. Bu noktaya gelince, Apple’ın 2015’te gerçek zamanlı hareket yakalama konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan Faceshift’i satın aldığını hatırlayın.

Aslında, Faceshift’in teknolojisi, Star Wars: Force Awakens’ın çekimi sırasında kullanıldı. Faceshift’in yeteneklerini sergileyen bir video aşağıda görülebilir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...