Devlerle kıyasıya mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyun

Date:

İnsanlık kahramanını bekliyor

Tron: Evolution, BioShock 2: Minerva’s Den ya da Destiny gibi oyunları hali hazırda oynadıysanız, Iron Galaxy Studios’nun üzerinde çalıştığı bir oyun oynamışsınız demektir. Chicago ve Florida’da bulunan yapım stüdyosu 2008 yılında özellikle diğer stüdyoların oyunlarını yeni platformlara taşımaları için köprü olma amacıyla kurmuş, bu amaçla yapılan ilk orijinal oyun olan ‘Wreckateer’ ı 2012 yılında piyasaya çıkarmıştı. Bunu hemen sonra iki tuşla oynanan dövüş oyunu ‘Divekick’ ve mütevazi bir spor oyunu olan ‘Videoball’ takip etmişti. Şimdi ise sezonlu olarak geliştirme çalışmaları yapan ekip yepyeni bir aksiyon oyunu olan ‘Exinction’ ın gösterimine hazırlanıyor. Yepyeni bir trailer ve bazı yeni detaylar eşliğinde.

2018 yılı başlarında yayınlanmak üzere zamanlanan Extinction’da şehir duvarlarını kırabilen büyük canavarlar ve beraberindekilerle savaşacaksınız. Havadan, karadan, kısacası her yönden üzerinize saldıran sürülere karşı mücadelede belirleyeceğiniz strateji ve hızlı refleks, etkin rol oynayacak. Yukarıdaki  trailer olası tüm kanlı kargaşayı gözler önüne seriyor. Ve tabii olmazsa olmaz kahraman oyuncu karakterini. Sadece kılıcıyla tüm bu dev sürüsüne karşı savunma yapmak zorunda olan antik ordudan kalan son kişi.

Yapımcı ekip derin bir hikaye içeriği, oyun içerisinde yükseltme kazanmak için bulunacak farklı yan görevler, istediğiniz gibi oynamanızı sağlayacak beceri odaklı çarpışma, bütünüyle yıkılabilir bir ortam, bir yığın savaş senaryosu ve dalga dalga dev canavarların ve yandaşlarının arasından geçip gideceğiniz bir ‘extinction mod’u sözü veriyor.

Yayıncı Maximum Games’in sunacağı nihai yayından önce oyun hakkında bu yaz E3’te karşılaşacağımız diğer detaylar da olacak. Extinction kesinlikle acımasız diyor Iron Galaxy’de oyun direktörü olan Kraig Kujawa. “Oyunun hızlı ve akıcı doğasından çok memnunuz ve oyunu E3’te, kapalı kapılar ardında göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...