Artık Facebook Albümlerde yapacağınız her güncelleme kaydedilecek

Date:

Güncelleme kaydı

Gezi programlarınız ya da etkinlikleriniz için bir dahaki sefere Facebook Albüm hesabı açacak olursanız, torunlarınıza göstereceğiniz şeyler yalnızca resim ya da videolardan ibaret olmayacak. Diyelim ki sadece metin bazlı bir durum güncellemesi yaptınız, ya da otele giriş yapıyorsunuz, ya da restaurant’a. Artık tüm bu turistik aktivitelerinizi albümünüze ekleyebileceksiniz. Facebook daha şimdiden bu değişiklikleri web ortamında ve Android cihazlarda etkinleştirmeye başlamış. iOS işletim sistemlerine de yakında geleceği düşünülüyor.

Facebook albümler

Her çeşit durum güncellemesini derleyip toparlayarak sınıflandırabilme imkanının haricinde bir de profilinizde gösterebileceğiniz özel bir albüm de olabilecek. Diyelim ki macerasever arkadaşlarınız var. Onların da düştükleri notları takip edebilecek, yaptıkları durum güncellemelerinden haberdar  olacaksınız. Bununla birlikte olur da onlarla beraber dalacak olursanız maceraya, o takdirde artık yapması daha kolay hale gelen bir adet tekil albüm oluşturabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey yeni bir albüm oluşturduğunuz zaman ilgili seçeneği aktif hale getirmek.

Bu değişikliklerle birlikte artık daha doyurucu ve daha cazip hikayeler anlatabileceksiniz. Çünkü artık koleksiyonunuzda bir dolu klasör olacak. Belli ki Facebook albüm uygulamasını daha etkileşimli ve kişisel deneyime dayalı bir eksene oturtmak istiyor. Bu da Snapchat gibi rakipleriyle daha etkin mücadele edebilmek için gençlere dönük olarak atılmış bir adım olabilir.

Öyle ya da böyle, kullanımı daha kolay ve daha doyurucu yeni içeriğiyle, özellikle gençlerin hoşlanacağı değişiklikler olduğu aşikar.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...