Facebook ‘Haber Kaynağı’ sayfasına selamlama animasyonları ekliyor

Date:

Sosyal medya sitesi mevsimlerin gelişini böyle kutlayacak

Facebook’un Haber Kaynağı sayfası bundan sonra daha renkli. Goodwill ekibinin önderliğinde başlatılan çalışmayla artık Facebook özel günlerde ve hava durumuna göre kullanıcıları karşılama mesajı ile selamlayacak.

Bugünden itibaren başlanılan yenilikle artık yeni giren mevsimler için de kullanıcılar animasyonlarla karşılanacak. Eğer güney yarım kürede yaşıyorsanız Facebook sizi Sonbahar animasyonlarıyla selamlayacakken kuzey yarım kürede yaşayanları ise İlkbahar mesajları bekliyor olacak.

Bu yenilik Facebook’un sadece mobil versiyonuna geliyor. Bu özellik Facebook’un hem iOS hem de Android versiyonlarına geldi.

Animasyonların arkasında Facebook’un kendi ekibinin içindeki illüstratörler ve sanatçılar ekibi bulunuyor. Facebook, bu selamlama animasyonlarının yeni mevsimi kutlamak ve Haber Kaynağı sayfasını biraz renklendirmek dışında başka hiçbir işlevi olmadığını kaydetti.

Goodwill ekibi yaptığı açıklamada, Facebook kullanıcılarının hislerini daha iyi anlatabilecekleri bir ortam sağlamanın ana amaç olduğunu vurguladı. Buradaki asıl amaç kullanıcıların yeni selamlama animasyonlarına tıklaması ve mesajları kendilerine göre ayarlamaları. Bu ufak bir özellik gibi gözükse bile sosyal medya sitesi bu sayede networkünü genişletmeyi hedefliyor.

[irp posts=”11434″ name=”Facebook donanıma yönelik çalışmalarını yakında açıklayabilir”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...