E3 2017: Far Cry 5’te tapınakçılarla savaşan köpek

Date:

Far Cry 5

Yeni Far Cry Amerika’da olacak. E3 2017’de Ubisoft’un basın etkinliğinde göz atma imkanı bulduğumuz oyunun oynanış şekli gösteriyor ki, kiralayacağınız çetenin elemanları son derece önemli. Ki bunlardan biri de bir köpek. Far Cry 5 ’in tanıtım müziğini Amazing Grace yapmış. Düşmanlardan biri kilisenin ortasında, elinde esaslı bir silah taşırken bu şarkıyı mırıldanıyor.

Oyunun oynanışını gösteren teaser, oyuncuyu takımınızla birlikte kült bölgesinin tam ortasına bırakıyor. Oradan itibaren ekibiniz kült kiliseye yaklaşıyor. Kilisenin dış kapısının önünde yanan bir haç bulunuyor. Siz alana dikkatlice yaklaşırken bazı zavallılar kafalarına beyzbol sopası yerler. Ve acımasız bir savaş başlar. Oyunda sniper desteğiniz olan Grace ve size silah getiren ve karşınıza çıkanlarla mücadele eden Boomer (köpek) da var. Aynı zamanda hava desteği sağlayan ‘Nick Rye’ karakteri de bulunuyor. Co-op modunda arkadaşlarınızı online yardıma çağırarak tapınakçıları ezen koca kamyonlar şeklinde size eşlik etmelerini sağlayabiliyorsunuz.

Far Cry 5

Fallout 4’ün Dogmeat oyununu kaçırdıysanız, sevginizi arayan yeni bir sanal köpeğiniz var artık. Ve adalet. Ya da öyle bir şey. Far Cry 5, 27 Şubat’ta PC, PS4 ve Xbox One’da olacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...