FF XV’deki araç; Regalia, Forza Horizon 3’e geliyor

Date:

Regalia isimli aracı artık Forza Horizon 3’te göreceğiz

Final Fantasy XV oyunun da boy gösteren araç Regalia, yapılan açıklamalara göre artık Forza Horizon 3 oyununda boy gösterecek. Regalia, 1 Ağustos 2017 itibari ile Forza Horizon 3 oyununun hem Xbox One hem de Windows 10 sürümüne eklenecek. Yapılan açıklama ile birlikte bir de video yayınlandı. Paylaşılan videonun yanında, Regalia adlı aracın bazı ekran görüntüleri de paylaşıldı. Forza Horizon 3’te, araç, oyunculara ücretsiz olarak verilecek.

Regalia isimli aracı artık Forza Horizon 3’te göreceğiz

Daha önce Final Fantasy XV’de, Regalia adlı araç ile oyun oynamış mıydınız? Kısaca, Final Fantasy XV oyunundan bahsedip daha sonra Forza Horizon 3 oyununa biraz göz atalım. Final Fantasy XV’de hikaye tamamen Lucis Kraliyeti’nin prensi olan Noctis ile ilgilidir. Noctis, Luna ile evlenmek için hazırlıklara başlıyor. Eşi olacak olan Luna’yı bulmak için, babası olan Kral Regis’in aracını alarak, üç arkadaşı ( Prompto, Ignis ve Gladio ) ile yola çıkıyor. Yolculuk esnasında, Nilfheim İmparatorluğu’nun barış maskesi adı altında kendi krallığına saldırdığını öğreniyor. Daha sonrada, babasının, eşi olan Luna’nın ve kendisinin ölüm haberinin herkese duyurulduğunu öğreniyor.

[irp posts=”21938″ name=”Apple’ın akıllı hoparlörü HomePod için yeni detaylar ortaya çıktı”]

Daha sonra, Noctis, arkadaşları ile birlikte yola koyularak, gerçekleri öğreniyor ve tekrardan Lucis Krallığı’ndaki tahtına geri kavuşmak için mücadele ediyor. Final Fantasy XV’de, Regalia adlı aracında oyun içerisinde bazı eksikleri bulunmasına rağmen, oldukça iyi bir araçtı. Bu araç ile oyunu oynayanları bazı zaman yarı yolda bıraksada efsane araçlar arasında yer almayı başarmıştır. Gelelim, Forza Horizon 3 adlı oyuna. Forza Horizon oyununun ilk iki serisini oynadıysanız zaten oyuna aşinasınız demektir. Bu, bir yarış oyunudur.

Regalia isimli aracı artık Forza Horizon 3’te göreceğiz

Forza Horizon 3 bir yarış oyunu olduğu için, oyunda ilerlemek için bol bol yarış yapmanız gerekiyor. Yarışlarda sergilediğimiz tehlikeli ve güzel hareketler sayesinde, iyi bir sıralama ile bitirdiğimiz zamanlarda, yeni fanlara sahip oluyoruz ve fan sayısı belli bir sayıya ulaştığı zamanda yeni bir festival alanı açabiliyoruz. Ya da, daha önceden oluşturduğumuz festival alanını iyileştirebiliyoruz. Şimdi ise, artık oyunda FF XV’nin aracı Regalia ile oyunu oynayabileceğiz. Paylaşılan ekran görüntüleri ve videoyu izlediğimiz zaman, bu efsane araç Regalia’nın, Forza Horizon 3’e oldukça iyi bir şekilde aktarıldığını görüyoruz. Şimdi, sizi paylaşılan video ile baş başa bırakıyorum. İyi seyirler!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...