USB-A, USB-C ve Micro USB ye sahip Mobile C50 tanıtıma sunuldu!

Date:

USB-A, USB-C ve Micro USB ye sahip Mobile C50 tanıtıma sunuldu!

Günümüzde USB teknolojisi beklenilenin çok ötesinde ilerledi. Bazı eskiden kalma cihazlarımız USB Type- A portuna sahipken, bir diğer cihazımız USB Type- C portuna sahip. Android telefonlarımızın çoğu ise Micro USB portuna sahip. Dolayısıyla ilerleyen süreçte çeviricilerle veya farklı boyuttaki USB’ler ile ilgilenmek bir yerden sonra can sıkıcı hâl alıyor. Fakat Silikon Power’ın yeni çıkarttığı Mobile C50 adındaki flaş bellek, birden fazla port ile uyumlu olacak şekilde tasarlandı. USB Type-A, USB Micro-B ve USB-C tipindeki bütün flaş bellekleri ile uyumlu olan cihaz, ilerleyen süreçte online olarak satın alınabilmekte.

Her ne kadar cihaz açılır kapanır kapaklarıyla uzun vadede güven vermese de firma bu konuda hazırlıklı. Cihaz öncelikle son derece dayanıklı olarak imal edildi. Bunun yanında suya, toza ve aşırı sıcaklıklara dayanıklılığı ile de ön planda. Fakat yine de olası bir tehlike durumunda firma sizlere 5 yıl garanti sunmakta!

Ayrıca bu cihaz inanılmaz derecede kullanışlı bir yapıya sahip. Özelliklede bazı durumlarda yaşadığınız iki uç teknolojiyi birleştirme hallerinde. USB-C ve USB Type-A cihazlarını birleştirmek için son derece kullanışlı. Ayrıca diz üstü bilgisayarlar için de son derece kullanışlı ve USB 3.0 destekli laptoplarda telefonunuzu şarj etmek için son derece ideal bir yapıda.

USB-A, USB-C ve Micro USB ye sahip Mobile C50 tanıtıma sunuldu!

Mobile C50 32 GB, 64 GB ve 128 GB modelleri ile her türlü bütçeye uygun ürünler sağlamakta. Firma üretimi daha çok taze tamamladığı için fiyat veya yayınlanma tarihiyle alakalı henüz bir bilgi bulunmamakta.

İlerleyen teknoloji bir yerde ara cihazların da gerekliliğini artırıyor. Şuan size bu yazıları yazarken VGA kablosunu HDMI çevirici tarafından dönüştürmüş ve onu da HDMI-Mini çevirici aracılığı ile aktardığım bir kablodan yazmaktayım. Gideceğiniz iş toplantılarında birden fazla çevirici ve birbirilerine dolanmış kablolardan kurtulmak için son derece elverişli. Umarız yakın zamanda makul bir fiyatla birlikte Türkiye civarına da gelir. Cihaz aynı zamanda Apple telefonların bazı şarj modelleri ile de uyumlu. Her ne kadar USB bağlanıldıktan sonra yapılacak eylemleri iOs yazılımı kısıtlıyor olsa da, Mobile C50 böyle bir imkânı iPhone kullanıcılarına da sunmakta.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...