Galaxy C7 (2017)’nin yeni bir özelliği daha ortaya çıktı

Date:

Galaxy C7 (2017)’nin yeni özelliği ortaya çıktı!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy C serisinin modellerini teker teker piyasaya çıkarmaya devam ediyor. Hızını hiç kesmeyen firma, rakiplerine karşı oldukça iddialı ve güçlü bir performans sergiliyor. Çok yakında piyasaya çıkarmaya hazırlandığı Galaxy C serisinden yeni akıllı telefonu Galaxy C7 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Samsung’un, Galaxy C5 modelinin bir üst versiyonu olarak konumlandırdığı yeni akıllı telefon çift kamerası ile birlikte raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy C7 (2017), çift arka kamerası ile birlikte piyasaya çıkacak. Eğer bu gerçekleşir ise, cihaz, Güney Koreli üreticinin, çift arka kamerası ile çıkması planlanan Galaxy Note 8’den önce davranacak. Ortaya atılan bu yeni detay, Twitter’da @mmdj_china adlı kullanıcının, Samsung Galaxy C7 (2017) arka çift kamera ile gelecek diye attığı bir tweet’le ortaya çıktı. Buna ek olarak, Galaxy C7 (2017), çift arka kamera kurulumu ile gelen dördüncü Samsung telefonu olma özelliğini taşıyacak. Firmanın çift arka kamera kullanan diğer akıllı telefonları ise, Galaxy C10, Galaxy J7 (2017) ve Galaxy Note 8 olacak.

Galaxy C7 (2017)'nin yeni özelliği ortaya çıktı!

Twitter’dan atılan tweet, Galaxy C7 (2017)’nin çok yakında piyasaya çıkacağını da ortaya koyuyor. Cihazın, WiFi Alliance (WFA)’dan WiFi sertifikası ve Bluetooth Special Interest Group’tan da Bluetooth sertifikası aldığı kesinleşti. Kaynaklara göre, yeni akıllı telefon Galaxy C7 (2017), kutusundan Android 7.1 Nougat işletim sistemi yüklü olarak kullanıcılarına sunulacak. Söylentilere göre, Galaxy C7 (2017)’in, 5.7 inç’lik FULL HD (1920x 1080) SUPER AMOLED bir ekranının olması bekleniyor. Öte yandan, cihaz, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile çalışacak. Akıllı telefon, parmak izi tarayıcısına da sahip olacak.

[irp posts=”21208″ name=”Spiderman’in yeni filminin Marvel hakkında verdiği 5 ipucu!”]

Galaxy C serisinden yeni model Galaxy C7 (2017), 4 GB RAM ile desteklenecek ve cihazın tam 32 GB dahili depolama alanı olacak. Aynı zamanda, cihaz, microSD desteği de alacak. Telefonun kamera özelliklerine bakacak olursak da, akıllı telefonun 16 megapiksellik bir arka kamerası ve 8 megapiksellik bir ön kamerası mevcut olacak. Galaxy C7 (2017)’nin tam 3.300 mAh gücünde bir bataryadan da gücünü alacak. Cihazın ağırlığı, 165 gramdır. Ve, Quick Charge 3.0 hızlı şarj teknolojisine sahip olacak olan akıllı telefon, 6.7 mm’lik bir kalınlığa sahip. Aynı zamanda, Galaxy C7 (2017), çift sim, 4G LTE, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC ve mikro USB bağlantısı noktası sunuyor. Cihazın çıkış tarihi hakkında ise henüz kesin bir bilgi mevcut değil ancak yakın zaman içerisinde piyasaya çıkacağına dair söylentiler var.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...