Spiderman’in yeni filminin Marvel hakkında verdiği 5 ipucu!

Date:

Peter Parker’ın yeni filmde oynayacağı bütün Avengers filmine serpilmiş

Filmde geleceğe dönük pek fazla sahne var. Hatta öyle ki henüz adı bile konmamış 2019 da ki filmlerinin bile ipuçları mevcut. Öncelikle şunu söyleyelim ki bu bir inceleme yazısı olduğu için içinde bir takım spoilerlar mevcut. Sonra yok yazar bizi uyarmadı, yazar niye söylemedi falan olmasın. Ha! Derseniz ki illa ben okumak istiyorum ona yapacak bir şey yok.

1.Marvel’in zaman çizelgesi doldu

Şu ana kadar Marvel Cinematic Universe’nin yayınladığı Avengers filminden bu yana 5 sene geçti. Kevin Feige’nin – Marvel Stüdyoları Başkanının – da söylediğine göre Yeni gelecek ‘henüz adı belli olmayan’ Avengers filminde Peter Parker’ın Lise yıllarını da kapsayacağı dolasıyla yeni gelecek filmde Spiderman’in oynama ihtimalinin olduğu söyleniyor.
Fakat görünen o ki önümüzdeki 6 çıkacak yeni film yüzünden süper kahramanların birazcık meşgul olduğunu anlayabiliyoruz.

2. Tony Stark elini eteğini çekmiş olacak

Kendini ‘’Dahi, milyarder ve hayırsever playboy’’ olarak tanımlayan Tony Stark hayatında bir değişiklik yapıyor ve Iron Man kıyafetinden uzaklaşıyor. Dolayısıyla Iron Man karakterinden doğacak boşluğu bir şekilde doldurmaları gerekecek. Eğer yine milliyetçi yanları ağır basmazsa yeni bir süper kahraman ( örneğin: Bayan Amerika ) getirmek yerine Spiderman’i getirebilirler.

3. Steve Rogers yan görevlerle ilgileniyor olacak

Marvel dünyasının hâlihazırda yaptığı bir hata olarak düşündüğüm, Milliyetçilikten başka hiçbir şey olmayan kalkanlı oğlanı ya da meşhur adıyla Captain America, Captain America: Winter Soldier’ın çekimlerinde olacağı için buradan da bir boşluk doğuyor. Zaten Avengers’ta Spiderman değil de Captain America’nın oynaması Avrupa üzerinde ‘saçmalık’ olarak kabul edilirken oluşacak olan bu boşluğu muhtemelen Spiderman’in dolduracağı düşünülüyor.

4. Geçmişteki çizgi romanlarda Spiderman’in gözükmesi

Her ne kadar Marvel Stüdyoları çizgi romana bağlı kalmasa da çizgi romanlardaki olay örgüsünde Spiderman’in diğer kahramanların savaşlarında ( Bugün adı Avengers olarak adlandırılan ) boy göstermekteydi.

5. Yeni Spiderman dışarda bir yerlerde geziyor

Feige yaptığı IGN’e verdiği röportajda yeni Spiderman’in henüz belirlenmediğini dolayısıyla en yakın arkadaşınızın bile sizden gizli iş çevirebileceğini söylüyor. Fakat bizim gözümüzde yatan aslan Peter Parker’dır. Küçükken izlediğim dizilerde dublörle anlaşamayan dizi yapımcıları bir karakteri başka bir kişinin seslendirmesine izin verdiğinde nasıl hissediyorsam Spiderman konusunda da aynı duygulara sahibim.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...