Galaxy S8 Active, performans testinde ortaya çıktı

Date:

Galaxy S8 Active, performans testinde görüldü

Samsung’un çok yakında satışa çıkması beklenen Galaxy S8 Active Geekbench’te performans testinde ortaya çıktı. Böylelikle, yeni çıkacak olan telefon hakkında pek çok detaylı bilgiye sahip olduk. Bildiğiniz üzere, Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S8’i Mart ayı içerisinde piyasaya sürmüştü. Satışları oldukça iyi giden akıllı telefonu Galaxy S8’den sonra şimdi de bu telefonun farklı bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Galaxy S8 Active ismi verilen yeni akıllı cihaz, Galaxy S8’den daha dayanaklı olacak. Yakın zaman içerisinde telefonun resmiyet kazanacağı düşünülüyor.

Galaxy S8 Active, dün bir performans testinde görüldü. Ve, birçok özelliği de böylelikle ortaya çıkmış oldu. Telefon hakkındaki birçok detay, Geekbench tarafından paylaşıldı. Akıllı telefon, Snapdragon 835 işlemciye sahip olacak. Ve, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile satışa çıkacak. Aslında, Galaxy S8 ile teknik özellikleri birbirine benzerlik gösteriyor diyebiliriz. Telefonun arka kamerası 12 megapiksel ve ön kamerası ise 8 megapiksel olacak.

Galaxy S8 Active, performans testinde görüldü

[irp posts=”19610″ name=”Kodak, Tablet 7 ve Tablet 10 isimli iki yeni tabletini tanıttı!”]

Galaxy S8 Active’in pil kapasitesi hakkında henüz bir bilgi gelmedi. Fakat, Galaxy S8 modelinden daha yüksek kapasiteli bir batarya olması bekleniyor. Geçen sene Galaxy S7 Active’de olduğu gibi. Hatırlarsanız, Galaxy S7’de pil kapasitesi 300 mAh iken, Galaxy S7 Active 4000 mAh pil kapasitesi ile satışa çıkarılmıştı. Bu yüzden, bizim de beklentimiz Galaxy S8 Active’in, Galaxy S8 modelinden daha yüksek bir batarya ile gelmesi yönünde. Yeni akıllı telefonunun ekranı ise, bu sefer düz bir ekran olacak. IP68 sertifikasına sahip olan Galaxy S8 Active, suya ve toza karşı dayaklı olacak. Telefonun kasası da daha sağlam ve dayanıklı bir şekilde ortaya çıkacak.

Galaxy S8 Active, performans testinde görüldü

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...