Galaxy S8 & Galaxy S8 Plus yeni resimleri

Date:

Tek fark boyut farkı

Yeni bir çift Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus resimleri su yüzüne çıktı. Aşağıdaki galeriye göz atacak olursanız Samsung’un çok yakında tanıtılacak olan öncü modellerini gösteren üç yeni resim göreceksiniz. Aşağıdaki ilk resim, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin yan yana görüntüsünü yansıtıyor. Bu resim sayesinde her iki model arasındaki farkı görebiliyoruz. Gördüğümüz üzere Galaxy S8, büyük kardeşine oranla oldukça küçük bir telefon. Ekranların açık olduklarını göz önünde bulundurursak, her iki telefonda bulunan yazılımların bir kısmına, ekran üstündeki butonlar da dahil olmak üzere göz atma imkanımız var. Samsung’un fiziksel ana ekran tuşunu (home key) ön yüze gömmeyi yeğlediği aşikar. Kenarlarda da birkaç fiziksel butonlar mevcut. Cihazın sağında açma-kapama ve kilit tuşlarını, solunda ise ses açma/kapama ve ‘Bixby’ tuşlarını görüyoruz.

İkinci resim Galaxy S8’i kılıf içerisinde gösteriyor. Cihazın ve kılıfın kendisine ek olarak Galaxy S8’in cihaza bağlanmamış olan ayır bir ön yüz panelini görebiliyoruz. Galeride görebileceğiniz üçüncü resimde Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’ı tekrar bir arada görüyoruz. Fakat Galaxy S8 Plus standart Galaxy S8’in arkasına yerleştirilmiş. Böylece Galaxy S8 ile kıyaslandığında ne denli uzun olduğu hakkında bir fikir edinebiliyoruz. Bugün sızan cihazların hepsi siyah renkte. Bu da cihazların Mignight Black (Geceyarısı Karası) varyantları olduklarını gösteriyor (En azından söylentiler ve sızıntıların bu ismi kullanacağı iddiasını göz önünde bulunduracak olursak). Galaxy S8 yarın açıklanacağı için Galaxy S8 Plus’ da beraberinde açıklanacak olabilir.

Samsung yarın, 29 Mart 2017’de New York’ta saat 11.00 EST’de basın konferansı düzenleyecek.

Galaxy S8 metalden yapılacak ve aşağıdaki resimlerde görebileceğiniz gibi her iki cihaz da aynı tasarımı paylaşıyorlar. Aralarındaki tek fark ekran ve batarya ebatı. Galaxy S8’in yanlardan kıvrımlı 5.8-inch 2960 X 1440 Super AMOLED ekrana sahip olacağı, Galaxy S8 Plus’ın ise 6.2-inch büyüklüğünde ekranı olacağı söyleniyor. Her iki cihazda da Android Nougat yüklenmiş olacak. Samsung’un bilindik ara yüzü de sistem üzerinde yüklü bulunacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...