Galaxy S8 ile aynı anda iki ses dosyası Bluetooth’ta nasıl oynatılır?

Date:

 

Dual Audio (Çift Ses) ses eşleştirmesini bluetooth ile sağlıyor

Galaxy S8’deki Bluetooth 5.0’ın harika olduğu herkesin malumu. Diğer telefonların yapamayacağı oldukça şirin gösteren bir uygulaması var. Bluetooth özellikli iki ses dosyasını, aynı anda bağlı olan cihazda çalmak bu özelliklerden biri. – Buna da Çift Ses deniyor. Dual Audio (Çift Ses) ses eşleştirmesini bluetooth ile sağlıyor.

Dual Audio (Çift Ses) ses eşleştirmesini bluetooth ile sağlıyor
İşte uygulamanın nasıl kullanılacağı:

Öncelikle Çift Ses’i (Dual Audio) kullanmaya başlamak için, uygulamaya bir talimat verin ve doğrudan Bluetooth menüsüne girmek için Bluetooth simgesine uzun basın.Buradan ana menüyü açmak için sol üst köşedeki üç noktaya dokunun, ardından ise “Çift Ses” düğmesine dokunun.

Dual Audio (Çift Ses) ses eşleştirmesini bluetooth ile sağlıyor

Eğer medya senkronizasyonu etkinse, aynı anda her iki özelliği de kullanamayacağınızı bildiren bir açılır pencere görünecek. Böylece Dual Audio’yu kullanacak şekilde devre dışı bırakmanız gerekecek. Devam edip işlemi tamamlamak için “Kapat” a dokun. Şimdi Bluetooth menüsüne geri dönüp eşitleme yaptığınız hoparlörlerinize birer birer bağlanabilirsiniz. (veya eşleştirin) İkisi de herhangi bir sorun olmadan birbirlerine bağlanmalı ve etkileşim sağlanmış olmalıdır. Yoksa ses dosyalarında oynatma sorunları yaşanabilir.

Çift Ses ile ilgili dikkati çeken tek şey, iki hoparlör arasında hafif bir ses uyuşmazlığının bulunmasıdır. Bazı durumlarda hoparlörlerden birinin sesinde gecikme gerçekleşmektedir. Bluetooth ses eşleştirmesi, sesin senkronizesinin aynı anda iki hoparlörden gelmesi uygulaması şu an yalnızca Galaxy S8’de mevcut.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...